Filteren op

Board
more... less
Gebruik
more... less
Decklengte (cm)
78 104
Decklengte (inch)
23 41
Kicks
more... less
Drop in Deck
more... less
Bouw
more... less
Montage Trucks
more... less
Prijs
119 395
Merk
more... less
Kleur
more... less
Filter

Downhill / Freeride Completes

De beste downhill longboards vindt u op onze site! En niet alleen voor beginners, maar deze boards zijn ook ontworpen op een manier, die het mogelijk maakt om ze uit de doos te halen en direct naar de heuvels te rijden, en het coren van wielen.

Voor freeride adviseert ons personeel boards die bovenin gemonteerd zijn, misschien zelfs met een kicktail om je meer mogelijkheden te geven wat te doen met de board.

Onze favorieten zijn Moonshine Outlaw, Landyachtz Cheesegrater, Loaded Overland, en Original Arbiter

Voor beginners die snel willen gaan, raden wij u aan om de auto te laten vallen of te laten vallen decksdie u een beetje van die extra stabiliteit zal bieden, die u zult waarderen terwijl u uw zelfvertrouwen opbouwt om sneller te gaan!

Een van de klassiekers is Landyachtz Evo, Landyachtz Switchblade zal ook het werk doen, aangezien deze beide decks in het verleden de podia van de downhill gelegen evenementen hebben gedomineerd. Als u meer controle wilt hebben over uw slides en meer controle over uw turns wilt, moet Top-mounted speed kiezen board zoals Landyachtz Osteon of Omen Max Ballesteros

Read more
Downhill / Freeride kopen completes in de Sick Longboard winkel

Er zijn 80 producten.

Item 1-36 van 80 in totaal item(s)