Downhill / Freeride Completes Longboard, Slide, Shop

De beste downhill longboards vindt u op onze site! En niet alleen voor beginners, maar deze boards zijn ook ontworpen op een manier, die het mogelijk maakt om ze uit de doos te halen en direct naar de heuvels te rijden, en het coren van wielen.

Voor freeride adviseert ons personeel boards die bovenin gemonteerd zijn, misschien zelfs met een kicktail om je meer mogelijkheden te geven wat te doen met de board.

Onze favorieten zijn Moonshine Outlaw, Landyachtz Cheesegrater, Loaded Overland, en Original Arbiter

Voor beginners die snel willen gaan, raden wij u aan om de auto te laten vallen of te laten vallen decksdie u een beetje van die extra stabiliteit zal bieden, die u zult waarderen terwijl u uw zelfvertrouwen opbouwt om sneller te gaan!

Een van de klassiekers is Landyachtz Evo, Landyachtz Switchblade zal ook het werk doen, aangezien deze beide decks in het verleden de podia van de downhill gelegen evenementen hebben gedomineerd. Als u meer controle wilt hebben over uw slides en meer controle over uw turns wilt, moet Top-mounted speed kiezen board zoals Landyachtz Osteon of Omen Max Ballesteros

Lees meer
Downhill / Freeride Completes kopen bij Sickboards de Longboardwinkel

Filteren op

Merk

more... less

Board

Gebruik

Decklengte (cm)

Decklengte (inch)

Kicks

Montage Trucks

Drop in Deck

Bouw

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 20 producten.

Item 1-20 van 20 in totaal item(s)