Skateboard Longboard Griptape Kopen

Griptape Sheet, Roll, Cleaner

Wij voeren de grootste merken griptape om u houvast te geven op uw board!

We bieden naast verschillende grofheden en kleuren ook verschillende formaten, hieronder een toelichting over de verschillende soorten.

Van de Rol: u kunt griptape kopen dat van de rol wordt afgesneden te herkennen aan “per 10 cm” in de titel. De lengte van het vel kunt u zelf bepalen. Bestel je bijvoorbeeld hoeveelheid ‘8' van een rol Steez Regular Griptape Black 10" dan krijg je een vel van 80 cm lang en 10” (≈25 cm) breed. Let erop dat u rekening houdt met de lengte en breedte van uw deck zodat u de juiste hoeveelheid bestelt om het gehele oppervlak te bedekken.

9” Griptape Sheet: het gaat hier om een enkel vel griptape van 9” (≈ 23cm) breed en komt in een lengte van 33” (≈ 84cm). Deze vellen zijn bedoeld voor skateboarddecks omdat deze binnen over het algemeen in deze afmetingen uitgevoerd worden. Let op, Uw deck kan van deze afmetingen afwijken!    

Andere formaten vellen: met name de vellen met een extra groffe korrel komen vaak in specifieke formaten en hoeveelheden. Lees de beschrijving goed om te kijken welk formaat en eventueel de hoeveelheid vellen en weeg af of deze afdoende zijn om uw deck te bedekken.   

Een gehele rol Griptape: zoals de naam suggereert gaat het om een volledig rol griptape. De lengte van de tape is ongeveer 18 meter.

Board-specifiek Griptape vellen: sommige leveranciers bieden een vooraf uitgesneden griptape design aan bedoeld voor een specifiek deck, deze kan gemakkelijk aangebracht worden zonder overtollig grip te hoeven verwijderen. 

Wilt u dat wij de griptape voor u aanbrengen? Geen probleem! Zorg ervoor dat u dan het product "A Grip Job" aan uw winkelwagen toevoegt.

Wilt u weten welk griptape het meest geschikt is voor uw board? Raadpleeg dan het hoofdstuk Griptape in onze Buyer's Guide.

Lees meer

Filteren op

Merk

more... less

Collab of Thema

Griptape

Gripbreedte

Griptape grofheid

Prijs

Kleur

more... less
Filter

Er zijn 464 producten.

Item 1-16 van 464 in totaal item(s)