Surfskate Surf Skateboard Kopen

Een Surfskate is innovatie maar ook een stukje geschiedenis. Toen skateboarding ontstond eind jaren ’40, begin jaren ’50 was het bedoeld om surfers bezig te houden op dagen dat er geen goede golven waren. Nu richtten surf skateboards zich op het brengen van het beste en meest authentieke surf gevoel. 

Een surf skate is een skateboard om op straat mee te surfen. Het lijkt heel erg op een normale cruiser of longboard, maar het heeft een ander systeem. Bij een surf skate heeft de voorste truck een wat hogere graden of er wordt gebruik gemaakt van een ander systeem door middel van een veer. Dit zorgt ervoor dat jij dezelfde bewegingen kunt maken als op een surfboard. 

Een surf skateboard is voor iedere surfer interessant. Ben je meer een cruiser of een beginner, dan hoef je niet per se een hele flexibele surfskate te kopen. Maar als je radicale moves wilt maken met surfen of als je al skate- of longboard ervaring hebt dan kun je kiezen om voor een dynamischer board te gaan om je surfen te verbeteren. Het relaxte van een surf skateboard is dat je (na oefening) zonder te steppen vooruitkomt. Je pompt van de ene bocht naar de andere en hierdoor leer je goed rail-to-rail surfen.  

Bij Sickboards bieden we diverse surf skate merken aan. Ze verschillen enigszins van kwaliteit, maar met name op het gebied van trucks-flexibiliteit. Wij verkopen Carver, FLOW surf skates, Hamboards, Landyachtz, Loaded, Long Island, Original, Penny Board, Waterborne, YOW en Z-Flex. Let wel op, surf skates zijn altijd supersnel uitverkocht. Dus mocht je er een willen kopen, wees er dan snel bij! Mocht je toch te laat zijn, laat dan je emailadres achter bij de surfskate die je graag zou willen hebben. Dan krijg je een email wanneer wij deze weer op voorraad hebben.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Merk

more... less

CX or C7

Kicks

Decklengte (cm)

Decklengte (inch)

" "

Bouw

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 214 producten.

Item 1-16 van 214 in totaal item(s)