Koop Loaded longboards.

Loaded ging op zoek naar manieren om snowboarden en surfen op het land te evenaren en begon in het midden van de jaren 90 als een passie (obsessie?). Ze haalden Krypto Classics, Krypto 85s, Bones Hardcore-wielen, elke nieuwbakken truck die ze konden vinden en retrofitten elk stuk hout of oud snowboard dat ze tegenkwamen met trucks en wielen. De beslissing om een ​​bedrijf te starten vond plaats in september 2000. Na veel vallen en opstaan ​​met allerlei materialen en productiemethoden, lanceerde Loaded hun eerste bord, The Vanguard, in juni 2002 zonder al te veel bombarie. De volgende jaren waren een zware strijd en ze kwamen talloze keren dicht bij het sluiten van de winkel. Tegen 2009 was een jonge longboard-industrie opgericht en de boarding-wereld begon dit op te merken.

Loaded richt zich momenteel op het versterken van hun basis: hun interne bemanning, ambassadeurs, benadering van productontwikkeling, infrastructuur en het effect op de hedendaagse cultuur van skateboarden. Loaded gelooft dat bedrijven een kans moeten aangrijpen om een ​​ethisch verantwoordelijk systeem te ontwikkelen en dat ze gezegend zijn dat zij Loaded hebben als methode om hun evoluerende passies te blijven verkennen.

Skateboarden bevindt zich momenteel in een renaissanceperiode van design en creativiteit. Ze zijn geïnspireerd door de industrie, toegewijd aan het collectieve succes en trots op een rol in dit tijdperk.

Lees meer

Filteren op

Categorieën
Board
Gebruik
Montage Trucks
Drop in Deck
Kicks
Wiel gebruik
Diameter
mm mm
Durometer
a a
Hardware
Decklengte (cm)
cm cm
Deckbreedte (inch)
" "
Voor
Streetwear
Maat
Prijs
Kleur
Filter

Er zijn 91 producten.

Item 1-24 van 91 in totaal item(s)