Koop Loaded, Longboard, Deck

Loaded Completes en Decks

Het merk

Loaded maakt de beste bamboo longboards, er op rijden geeft je een loaded smile.

Geschiedenis

Loaded is begonnen als een passie in het midden van de jaren ’90. De oprichters zochten naar manieren om snowboarden en surfen op het land te evenaren. De beslissing om een bedrijf op te richten viel in 2000 na een reeks toevallige gebeurtenissen. Na veel vallen en opstaan met allerlei materialen en productiemethoden, lanceerden ze hun eerste board, The Vanguard. Al snel daarna volgden de andere legendarische Loaded longboards, zoals het eerste Loaded drop-through, DT longboard; de Dervish Sama en de allrounder, de Loaded Tan Tien. Inmiddels bestaat het assortiment van Loaded uit meer dan 10 modellen, bij Sickboards zijn deze modellen als complete maar ook als deck only te bestellen.

Het team

Loaded heeft hard gewerkt om een hechte crew op te bouwen van diverse en unieke individuen die een gemeenschappelijke passie delen om gek te doen en te longboarden. En deze aanpak gaat verder dan alleen de interne crew. Loaded kiest zelf hun leveranciers die gelijkgestemd zijn en van wie Loaded geloofd dat ze de beste van de wereld zijn in wat ze doen. Hierom zijn wij trots dat wij het merk Loaded mogen dragen.

Duurzaamheid

Loaded maakt en bouwt wat ze zelf willen rijden! – ‘We build what we want to ride’. Loaded is gepassioneerd door materialen en ze zetten zich in voor milieubewust ontwerp en productie. Ook zit er veel tijd, energie, moeite en passie in het ontwerpen van de opdruk/print van het board. Hierdoor heeft elk longboard een gave graphic. De ideeën en het ontwerp van alle producten worden aangestuurd door een klein, project specifiek, intern team, gevolgd door input van de hele interne crew en geselecteerde ambassadeurs. De kracht van elk projectteam is gebouwd op een fundament van vertrouwen, het maximaliseren van individuele sterktes/perspectieven, verantwoordelijkheid en opbouwende kritiek. Het resultaat is zowel een verfijnd product als een aangrijpende persoonlijke groei.

Producten

In onze voorraad Loaded hebben we verschillende modellen longboards die voor verschillende doelstellingen geschikt zijn. Naast de verschillende modellen heeft Loaded ook als enige de boards in verschillende flex hoeveelheden. Alle Loaded boards zijn voorzien van hoogwaardig Bamboe en Fiber materiaal, wat licht en slijtvast is, maar wat ook de flex creëert. Is het getal hoger dan zal er meer flex in het board zitten, wanneer het getal lager is zal deze stijver aanvoelen. Zo kan elke rijder het juiste deck kiezen en ben je niet gebonden aan een beperkt aantal modellen.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Gebruik

Montage Trucks

Drop in Deck

Kicks

Hardware

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Shop Voor

Streetwear

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 87 producten.

Item 1-32 van 87 in totaal item(s)