Filteren op

Manufacturers
more... less
Truck type
more... less
Specials
more... less
Fits with Deck Width:
more... less
Hanger breedte (inch)
0 .0" 10 .0"
Hanger breedte (mm)
85 mm 250 mm
Price
1 600
Kleur
more... less
Filter

Longboard Trucks

Buy the best Longboard Trucks bij Sickboards

In het algemeen kunnen we zeggen dat er 3 soorten trucks zijn: RKP's, TKP's en Conventionele

RKP (reversed kingpin) Trucks die je op de meeste longboards kunt vinden, ze draaien meer en zijn stabieler. Vervolgens zijn er verschillende materialen gebruikt voor ze, elk met zijn specifieke manieren om de trucks te produceren, dus je hebt CNC-bewerkte (precisie)trucks, gesmede trucks, en Cast trucks. Op de meeste van uw basis completes kun je Cast trucks vinden in ongeveer 180mm

TKP (traditionele kingpin): Meestal gebruikt op straat setups deze trucks zijn minder turny, maar tegelijkertijd sneller in hun reactie. Ze zijn ook lichter, dus het is makkelijker om er ollies op te doen en ze om te draaien. Vervolgens zijn deze trucks meestal gemaakt met het oog op het grinden, zodat het metaal dat erop wordt gebruikt mooi zal grinden. Je kunt deze op cruisers vrij vaak vinden. Bekijk onze gids Hoe te kiezen skate trucks, om te zien hoe je je straattrucks kunt bellen met je board.

Concepttrucks/Surf- skate : Deze trucks zijn meestal ontworpen met nog diepere turns in gedachten, of sneller terug te keren naar het centrum, zodat u gemakkelijker kunt pompen. Deze trucks zijn meestal erg leuk bij lagere snelheden, maar zullen niet veilig zijn bij hogere snelheden.

Voor meer informatie, bezoek onze Longboard Truck Gids

Read more

Er zijn 635 producten.

Item 1-36 van 635 in totaal item(s)