Fingerboard en ramps van hout of plastic

Skateboarden op je bureau? Dat kan met je eigen finger skateboard! Een fingerboard is een miniatuur skateboard waar je net zoals met de grote versie trucjes mee kan doen. Ook zijn er vingerbord ramps beschikbaar voor een nog grotere uitdaging. Dus wanneer het buiten regent of als je geen tijd hebt om naar het skatepark te gaan, kun je nu je truukjes thuis oefenen!

Tech Deck Fingerboards

Een mooie introductie in het fingerboarden zijn skateboards van het merk Tech Deck. Voor een kleine prijs heb je een volledig functioneel finger skateboard. Het merk maakt replica's van de bestaande skateboard prints en dit maakt het mogelijk decks van je favoriete merk te sparen!

Hout vs. Plastic

Fingerboard decks kunnen gemaakt zijn van kunststof of van hout, maar wat is nu het verschil? Decks gemaakt van hout hebben een betere ‘pop', dit betekent dat het board beter omhoog springt wanneer je de tail ‘intrapt'. De houten fingerboards worden, net zoals grote boards, gemaakt van afzonderlijke lagen hout die aan elkaar worden verlijmd. Bij de duurdere exemplaren is er zelfs gekozen voor lijmsoorten of technieken om het deck een beter pop te geven en/of lichter te maken. Plastic heeft over het algemeen een minder goede ‘pop' maar is nog steeds uitermate geschikt om mee te fingerboarden.

Wielen

Je zou het niet verwachten, maar de fingerboards van de merken Bolliewood en Blackriver hebben echte kogellagers in de wielen zitten! Net zoals de lagers verschilt ook de kwaliteit van de wieltjes. Met name de duurdere wielen worden van echt urethaan gemaakt wat trucjes en het rijcomfort aanzienlijk verbeterd wanneer je een fijnproever bent.

Accessoires

Behalve obstakels van hout, beton en staal zijn er ook accessoires voor je fingerboard zoals een handige fingerboard bag om jouw deck in mee te nemen wanneer je gaat skaten bij je vrienden of een fingerboard rack om hen jaloers te maken met jouw collectie.

Lees meer

Filteren op

Merk

more... less

Fingerboard

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 499 producten.

Item 1-16 van 499 in totaal item(s)