Koop Carver Surf, Skate, Skateboard, Cruiser

Carver Surfskate Trucks Board

Het merk

Carver is een OG merk, de jongens achter dit merk hebben de surf-skate truck uitgevonden. Als u op zoek bent naar een perfecte surf skate koop dan een Carver!

Geschiedenis

Het was een stille zomer in Venice, Californie in 1995. Greg Falk en Niel Carver hadden de hele winter door gesurft en waren helemaal klaar om hiermee door te gaan in de zomer. Maar er waren geen golfen. Zoals vele andere surfers pakten zij hun skateboard om van de heuvels te skaten om het surfgevoel toch een beetje vast te houden. Alleen het gevoel kwam niet in de buurt van surfen. De conclusie die zij trokken was dat de voorste truck veel makkelijker zou moeten sturen dan de achterste om in de buurt te komen van de ervaring die vergelijkbaar is met surfen.

Carver gaat over de surf-ervaring en het vastleggen van het vreugdevolle gevoel van flow op een skateboard. Het origineel sinds 1996! Carver is de moderne surfskate beweging voorgegaan met zijn innovatieve truck systemen, zoals de duel-axis C7 voor een soepele en vloeiende rit, de reverse-kingpin CX voor een snelle en pittige rit, of de lagere, lichtere C5 voor tricks en parken.

Met de surf-geïnspireerde vormen en concaves, samen met de snelle en gripvaste roundhouse wielen, levert Carver snelheid, kracht en flow op zodat je echt kunt ‘Surfen op je Skate'. De behoefte aan grip is namelijk nooit zo belangrijk geweest als bij surf skate, waar je vertrouwt op de tractie van de wielen om volledig in carves en cutbacks te leunen. Roundhouse Wheels zorgen voor extra projectie uit je bochten, zodat je manoeuvres kunt voltooien waarbij je anders uit zou glijden.

Carver is razend populair en altijd heel erg snel uitverkocht… Je kunt je e-mailadres achterlaten op de productpagina van de Carver die jij graag zou willen hebben. Dan zal je een email ontvangen wanneer wij nieuwe voorraad hebben!

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Gebruik

Montage Trucks

Drop in Deck

Kicks

Wiel gebruik

Diameter

mm mm

Durometer

a a

Truck type

Hardware

Hanger breedte (mm)

mm mm

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Shop Voor

Streetwear

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 155 producten.

Item 1-16 van 155 in totaal item(s)