Koop Hamboards bij Sickboards

Hamboards Surfskates en Shortboards

Het merk

Excited om te surfen op het land? Door superieure engineering is elke surfplank van Hamboards perfect ontworpen. Ze recreëren allemaal de sensatie van het surfen op echte golven, maar dan op het land.

Geschiedenis

Na jaren van vallen en opstaan. Een ongelukje op de oprit. Een board verpletterd door een SUV. Vond Pete Hamborg het in 1997 uit. Het eerste surfboard prototype was geboren...

Eén die golfsurfen simuleert. Voor de allereerste keer had de wereld een lang skateboard dat werkelijk als een surfplank van rail tot rail kon cruisen. Al snel werd de vraag naar Hamboards serieus, eerst bij de lokale bevolking in Huntington Beach, en daarna verspreidde het zich als een lopend vuurtje binnen de surf gemeenschap.

Duurzaamheid

Hamboards werkt met natuurlijk, hernieuwbaar en duurzaam bamboe multiplex dat perfect gewogen, flexibel en ontworpen is om stabiele cruise-aandrijving te ondersteunen.

Producten

Bij Sickboards verkopen we de Hamboards Classic Surfskates, Carving Surfskates, Shortboards, Hamboards, Street Sweepers, Land Paddles, Poi Pounders, Carving Trucks, Lagers en Wielen. Wees er snel bij, want iedereen is enthousiast om een Hamboard te kopen!

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Gebruik

Montage Trucks

Drop in Deck

Kicks

Diameter

mm mm

Durometer

a a

Truck type

Hardware

Hanger breedte (mm)

mm mm

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 44 producten.

Item 1-32 van 44 in totaal item(s)