Buy Pantheon, Longboards, Deck

Pantheon Longboards

Het merk

Pantheon streeft ernaar om aandacht en gevoel te leveren met hun boards. Ze verpakken altijd zorgvuldig design terwijl ze purpose-built longboards hebben. Met veel aandacht voor detail en aerodynamica, zijn de boards gemaakt van hout en vormen die zorgen voor een ergonomische rit. Met dit alles in het achterhoofd, zijn het gewoonweg prachtige boards. Met het motto "skating 'till we die", heeft Pantheon boards gemaakt die je rijervaring zullen maximaliseren, of je nu op vlak terrein rijdt of heuvels bombardeert.

Geschiedenis

Het bedrijf werd in 2014 opgericht door Jeff Vyain, met de bedoeling om effectieve en esthetisch aangename boards te maken die de rijder de beste rijervaring zouden geven. Jeff begon zijn reis door de droom te hebben om elke dag te skaten. Later in zijn leven maakte hij zijn dromen waar en streed hij op het wereldtoneel als afstands skateboarder. Gedurende deze tijd realiseerde hij zich dat hij de vormen, de algemene boodschap van de producten en hun ontwerp wilde verbeteren. Zo is Pantheon ontstaan. Vandaag de dag hecht het bedrijf veel waarde aan hun skaters, en net als Jeff en zijn oorspronkelijke ambities, zorgt hij ervoor dat de vormen worden verbeterd om tegemoet te komen aan de behoeften van de rijders.

Duurzaamheid

Wanneer je een Pantheon board koopt, weet je dat je een product krijgt waarbij het bedrijf aan elk aspect in termen van duurzaamheid heeft gedacht. Het bedrijf zorgt ervoor dat hun borden worden gemaakt met een eco-duurzaam ontwerp en gebruikt duurzame materialen bij de productie van hun producten.

Products

Als je op zoek bent naar een mooi Pantheon deck om toe te voegen aan jou collectie, zoek dan niet verder! Wij hebben ze, speciaal voor jou.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Gebruik

Montage Trucks

Drop in Deck

Kicks

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 25 producten.

Item 1-25 van 25 in totaal item(s)