Koop Powell-Peralta bij Sickboards

Powell Peralta is een Amerikaans skateboardbedrijf dat in 1978 is opgericht door George Powell en Stacy Peralta. Powell Peralta heeft een eigen team opgebouwd Bones Brigade, die bestond uit de erade top skateboardconcurrenten. Het gaafste? Je kunt nog steeds de boards welke rijders van Bones brigade gebruikte kopen, heruitgegeven en gebouwd met perfectie.

Powell Peralta maakte skateboards voor alle categorieën, en sinds kort zijn ze ook bezig met downhill skateboarden. U vindt er geweldige boards en wielen van dit merk, dat al snel favoriet werd onder rijders over de hele wereld. Probeer Powell Peralta Snakes, voor ongeëvenaarde slide en duurzaamheid!

Powell Peralta Flight dek is de juiste keuze, als u uw boards vaak, of als u op zoek bent naar die extra duurzaamheid. Dankzij de unieke constructie met glasvezel en epoxy, vlucht decks beter presteren voor een langere periode. Kijk eens naar het Andy Anderson Promodel, dat al snel favoriet werd voor renners over de hele wereld, dankzij een zeer goed doordachte through vorm.

En we hebben wat verse Powell Peralta T-shirts en Powell Peralta hoodies in stock ook, het dragen van de tijdloze graphics zoals een Powell Peralta Ripper of Powell Peralta Skull and Sword, om te matchen met uw Powell Peralta deck.

Lees meer

Filteren op

Categorieën
more... less
Board
more... less
Gebruik
more... less
Montage Trucks
more... less
Drop in Deck
more... less
Kicks
more... less
Wiel gebruik
more... less
Diameter
56 mm 75 mm
Durometer
75 a 97 a
Hardware
more... less
Decklengte (cm)
73 cm 100 cm
Deckbreedte (inch)
7.4 " 10 "
Voor
more... less
Streetwear
more... less
Specials
more... less
Maat
more... less
Prijs
1 340
Kleur
more... less
Filter

Er zijn 209 producten.

Item 1-24 van 209 in totaal item(s)