Buy Powell, Skateboard, Deck

Powell-Peralta Skateboarding: hoogwaardige hardware met legendarische ontwerpen

Een legendarisch merk voor innovatieve en hoogwaardige skateboardproducten - Powell-Peralta.

Powell-Peralta is een legendarisch merk in de skateboardwereld en heeft al generaties skaters geïnspireerd. Het merk werd in 1978 opgericht door de skateboardiconen Stacy Peralta en George Powell en heeft zich snel gevestigd als een van de meest innovatieve en hoogwaardige merken op de markt.

Powell-Peralta Flight: een breed aanbod van decks, wielen, griptape en streetwear

Het assortiment van Powell-Peralta is uitgebreid en omvat decks, griptape, rails, wielen, zoals de Peralta Snakes-wiel en nog veel meer. Of je nu een beginner of een ervaren skateboarder bent, Powell-Peralta heeft het juiste product voor jou. Bij het deck horen ook casual hoodies en stijlvolle T-shirts met het beroemde Ripper-logo en nog veel meer.

Een bijzonder hoogtepunt van het merk zijn de populaire Powell Peralta Flight decks, die in samenwerking met 's werelds beste skateboarders zijn ontworpen. Deze decks staan niet alleen bekend om hun onvergelijkbare prestaties en duurzaamheid, maar ook om hun indrukwekkende ontwerpen en afbeeldingen. Glasvezel en epoxy zorgen voor nog meer duurzaamheid bij het Andy Anderson Promodel!

Hoogwaardig en duurzaam - Powell-Peralta Skate

Een teken van de hoge kwaliteit en prestaties van hun producten is de lange lijst van legendarische teamrijders, waaronder ook de Bones Brigade. Powell-Peralta produceert zeker hoogwaardig en milieuvriendelijk in hun skateboardfabriek in de Verenigde Staten.

Groot assortiment aan hardware, streetwear en goodies in onze online shop

In onze online shop vind je een enorme selectie aan Powell-Peralta hardware en streetwear. Bekijk ook onze kleine goodies van Powell-Peralta en geef je stijl een nieuw niveau. Als je hulp nodig hebt bij je keuze, helpen we je graag het juiste Powell-Peralta-product te vinden. Abonneer je ook op onze nieuwsbrief om geen nieuws te missen!

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Kicks

Wiel gebruik

Diameter

mm mm

Durometer

a a

Hardware

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Shop Voor

Streetwear

Collab of Thema

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 325 producten.

Item 1-32 van 325 in totaal item(s)