Buy Powell, Skateboard, Deck

Powell-Peralta Flight Deck

Het merk

Al meer dan 38 jaar is het Powell-Peralta skateboard merk de behoeften van skaters en skateboard verzamelaars over de hele wereld tegemoetgekomen, met de Powell-Peralta premium skateboards, wielen, accessoires en streetwear.

Geschiedenis

Powell-Peralta is een Amerikaans bedrijf opgezet door George Powell and Stacy Peralta in 1978 in Santa Barbara, Californië. Het bedrijf werd bekend in de jaren '80, toen skateboarden een volwassen sport begon te worden. Het bedrijf had de Bones Brigade, een team met de beste deelnemers uit die tijd. Opmerkelijke riders van de Bones Brigade door de jaren heen waren: Ray ‘Bones' Rodriguez, Ray Barbee, Alan Gelfand, Tony Hawk, Bucky Lasek, Guy Marino, Andy McDonald, Mike Vallely, Danny Wayen dat zijn nog maar een aantal iconische skateboarders die voor het merk reden. Peralta verliet het bedrijf in 1991 en Powell ging door met het produceren van skateboard materiaal onder de namen, Powell, Bones Bearings en RollerBones. De twee oprichters van het bedrijf kwamen weer bij elkaar om de inmiddels klassieke inventaris van het bedrijf te produceren onder de naam Powell Classic.

Het team

In 2017 heeft het Powell-Peralta team genoeg te bieden en geven ze een plek aan jonge skaters, precies zoals ze dit vroeger deden. Naast de legendes als Steve Caballero en Mike McHill zijn er genoeg nieuwe nemen zoals Scott Decenzo, Kevin Hoeffler en Andy Anderson om het motto van leven en geschiedenis vast te houden. Check snel alle nieuwe arrivals!

Lees meer

Filteren op

Categorieën
Board
Kicks
Wiel gebruik
Diameter
mm mm
Durometer
a a
Hardware
Decklengte (cm)
cm cm
Deckbreedte (inch)
" "
Voor
Streetwear
Specials
Maat
Prijs
Kleur
Filter

Er zijn 199 producten.

Item 1-32 van 199 in totaal item(s)