Bones Wielen Lagers Bushings

Bones wielen hebben hun populariteit grotendeels te danken aan de superieure kwaliteit, prestaties en duurzaamheid

Bones is ook het merk dat werd geleverd met skate nominale lagers. Deze lagers zijn speciaal gemaakt om misbruik door skaters te weerstaan. Als u op zoek bent naar geweldige lagers die mettertijd getest zijn, dan is Bones Reds zijn altijd een goede keuze. Als u lagers wilt die snel gaan, neem dan een kijkje bij Bones Ceramics, voor het beste wat u met uw geld kunt krijgen.

Alle Bones wielen unieke formules worden uitsluitend ontwikkeld en geproduceerd in hun eigen fabriek in Santa Barbara, Californië. Door gebruik te maken van verschillende urethanen, vormen en technologieën zijn de botten voorzien van wielen voor elk type skateboard.

Als u een straattype bent, controleer dan de Bones Easy Streets. Als je je old-school wilt oppoetsen, kijk eens naar Rat-bones, want deze wielen werden destijds gebruikt. Voor iedereen die op zoek is naar een cruise op hun standaard skateboard, kunnen we de ATF-wielen aanbevelen, met een all-terrain formule die klaar is om elk terrein voor je te veroveren. Rotsen, grind, tegels, als je er op kunt lopen is de kans groot dat deze wielen er op rollen.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Wiel gebruik

Diameter

mm mm

Durometer

a a

Hardware

Voor

Streetwear

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 133 producten.

Item 1-8 van 133 in totaal item(s)