Bones Wielen Lagers Bushings

Merk

Een wiel is niet zomaar een wiel, en Bones snapt het belang van deze uitspraak. Het merk levert een van de meest populaire en best presterende wielen en bushings op de markt. De wielen bieden duurzaamheid, prestatie en kwaliteit. Naast hun geliefde wielen, biedt Bones ook de lagers holy grale, Bones Reds en Swiss. Ongeacht je skate niveau of stijl, de lagers van Bones zijn ongeëvenaard. Je kunt vertrouwen op Bones!

Geschiedenis

In 1977 richtte George Powell in Santa Barbara, Californië, het skatebedrijf Bones op. Wat begon als een wetenschappelijk project in zijn keuken, leidde tot een ontwikkeling in de skate-gemeenschap. George Powell stelde een recept samen, dat hem met zijn witte en crèmekleurige tint deed denken aan Bones. Dit is nu het wiel dat we vandaag allemaal kennen en liefhebben. George Powell veranderde het spel met zijn nieuwe ontwerp van wielen, waar hij in plaats van de traditionele wielen met een platte rug, ze gebogen maakte aan de zijkanten. Dit voorkwam dat het voorwerp sneller versleet.

Duurzaamheid

Bones zijn misschien iets duurder, maar de kwaliteit is het allemaal waard. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan, en je zult de kwaliteit merken wanneer je ze skate. Alle productie vindt plaats in hun eigen fabriek in Ventura Californië. Elke formule wordt blootgesteld aan verschillende testen en zorgvuldige engineering.

Producten

Je kunt er zeker van zijn dat met Bones alles onder je deck soepel zal lopen. Sickboards heeft alles van het merk dat je nodig zou kunnen hebben, zoals wielen, bushings, speed cream, lagers, spacers, hardware, gereedschap en sicke kleding en tassen. Wat kan een skater zich nog meer wensen?

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Wiel gebruik

Diameter

mm mm

Durometer

a a

Hardware

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 110 producten.

Item 1-16 van 110 in totaal item(s)