Buy Orangatang longboard wheels.

Orangatang wielen, Onderdelen en Kleding

Het merk

De focus van Orangatang Wheels ligt op milieubewust ontwerpen en produceren, terwijl het ontwerp tegelijkertijd een grote functionaliteit uitstraalt.

Geschiedenis

Orangatang is sinds 2008 op de markt en biedt een breed scala aan wielen voor je board. Orangatang is een van de meest bekende longboard wielen bedrijven in de hele wereld. Een van de eerste releases was Orangatang 4President en In Heat wielen, met sharp lips, geweldige prestaties en solide grip bieden. Na een paar wereldwijde races werden deze wielen door de winnende racers vergezeld, waardoor ze nog populairder werden. Na het afglijden van die glanzende laag krijg je wielen met een zachte afwerking, die leuk zijn voor freestyle skaten.

Producten

Bekende Orangatang wielen zijn Happy Thane voor grip, Euphoria Thane voor slides, Peachy Thane voor freeriden, en Perky Thane voor tech sliding en skateparks. Orangatang's kleurcodering is een indicator voor de hardheid van de wielen, oranje is 80A en paars 82A, dan is geel 86A. Niettemin, Orangatang kreeg zijn gelukkige klanten ook dankzij de ontwikkeling van beroemde Orangatang Nipples of Knuckles bushings

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Wiel gebruik

Diameter

mm mm

Durometer

a a

Shop Voor

Streetwear

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 51 producten.

Item 1-16 van 51 in totaal item(s)