TSG Bescherming Helm Kniebeschermers

Het merk

TSG is een groep van voormalige pro-snowboarders, freeskiërs, skateboarders, BMX'ers, mountainbikers en allround sensatiezoekers met ervaring in productontwikkeling, die toevallig ook perfectionisten met een wetenschappelijke inslag zijn: En het gaat TSG allemaal om het creëren van de best mogelijke bescherming.

Geschiedenis

De eerste BMX-rage was net ten einde in 1988 en skateboarders beschermden hun ledematen met geconfectioneerde kussentjes en rare helmen die niet voor skateboarden bedoeld waren. Dit was het moment waarop TSG werd geboren. Riders hadden technische veiligheidsuitrusting nodig, en dat is wat TSG ze gaven. Vandaag, 30 jaar later, met een enorme vooruitgang in technologie, design en stijl, is TSG nog steeds gedreven door rijders, nog steeds privé-eigendom en nog steeds toegewijd aan het maken van de beste beschermende kleding in de wereld.

Team

Wereldkampioenen, vernieuwers en leiders in de sport - het TSG Global Team belichaamt de TSG levensstijl en definieert wat het betekent om pro te zijn.

Producten

Bij Sickboards bieden we verschillende TSG helmen aan en losse accessoires die hierbij horen. Daarnaast hebben we ook verschillende bescherming van TSG.

Lees meer

Filteren op

Type Bescherming

Helmvorm

Type pads

Pads

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 28 producten.

Item 1-8 van 28 in totaal item(s)