Koop Primitive, Skateboard, Deck, kleding

p>

Primitive Skateboards en streetwear kopen

Het merk

Primitive legt altijd de nadruk op het garanderen van de beste kwaliteit voor alle Primitive producten. Bij alle Primitive skateboard decks zorgen ze ervoor dat de concave en de shape altijd verder worden ontwikkeld. Er zijn ook een aantal klassieke logo decks van Primitive, maar het merk richt zich vooral op de bijzondere graphics.

Geschiedenis

Primitive Skateboarding is een merk opgericht door professionele skateboarders Paul Rodriguez, Heath Brinkley, Andy Netkin en Jubal Jones. Primitive is opgericht in 2008 als een skateboard- en kledingwinkel in Californië, USA. Kenmerkend voor Primitive is de speciale serie waarbij de graphics op de onderste laag zijn gegraveerd. Ook in de Primitive kleding vind je kwaliteit terug, hier ligt de focus op de graphics, prints en borduursels en de details.

Het team

Het originele Primitive skate team bestond uit Paul Rodriguez als pro, met Carlos Ribeiro en Nick Tucker als amateurs. Tegenwoordig is het team flink gegroeid, met onder andere Tiago Lemos, Miles Silvas, Wade Desarmo, Franky Villani, of Marek Zaprazny.

Producten

Niet alleen decks en skate-onderdelen, Primitive brengt ook een breed scala aan verlichte streetwear uit, wat een van de best verkochte kledinglijnen is. Alle decks van Primitive hebben unieke graphics, geweldige kwaliteit, en vaak dope samenwerkingen, zoals met Rick and Morty, Dragon Ball Z, Marvel en Naruto. Bekijk hier de hele collectie!

Lees meer

Filteren op

Categorieën
Board
Kicks
Wiel gebruik
Diameter
mm mm
Durometer
a a
Hardware
Decklengte (cm)
cm cm
Deckbreedte (inch)
" "
Voor
Streetwear
more... less
Specials
Maat
Prijs
Kleur
more... less
Filter

Er zijn 355 producten.

Item 1-32 van 355 in totaal item(s)