Primitive Tupac, Skateboard, Deck, Clothing, 2Pac

Primitive Skateboards - rock je skatepark

Primitive Skateboarding - Opgericht door skatedeskundigen, geïnspireerd door de scene

Primitive, het merk dat is opgericht door echte skatedeskundigen, waaronder de legendarische Paul Rodriguez, begon in 2008 in Californië, VS, met als doel de skate scene op te schudden. Tegen 2014 was het een vaste waarde geworden in de skatwereld en sindsdien brengt het een frisse wind in straten en parken.

Primitive Skateboard - Hoogwaardige kwaliteit in streetwear en hardware

Primitive hecht veel belang aan de kwaliteit van al zijn producten, daarom worden de skateboard decks voortdurend ontwikkeld om de concave en vorm te optimaliseren. We bieden enkele klassieke logo decks, maar ook veel ongebruikelijke afbeeldingen die sterk geïnspireerd zijn door de rap scene en tv-shows. Er zijn spannende samenwerkingen met bekende merken zoals Dragon Ball Z, Naruto en Tupac Shakur. Daarbij horen coole hoodies, shirts en petjes met de ontwerpen van je nieuwe skateboard. Alle kleding is praktisch en casual - precies goed voor je volgende rit in het skatepark.

Primitive Skatepark - Met een sterke verbinding met de skate scene

Het in 2021 gebouwde Primitive Skatepark in Californië dient als ontmoetingsplaats voor teamrijders. Hier worden technieken verfijnd en trucs geperfectioneerd, wat nieuwe motivatie en inspiratie brengt in de skate scene.

Ontdek de nieuwste Primitive skate decks en outfits - perfect voor je volgende sessie

Ben je benieuwd wat we voor je in de online shop hebben? Bekijk de hele Primitive skateboard- en streetwear-collectie op onze site en vind de perfecte combinatie voor je volgende sessie. Laten we samen de straten rocken!

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Kicks

Wiel gebruik

Diameter

mm mm

Durometer

a a

Hardware

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Shop Voor

Streetwear

more... less

Collab of Thema

Schoenen Maat Heren US

Maat

Prijs

Kleur

more... less
Filter

Er zijn 341 producten.

Item 1-16 van 341 in totaal item(s)