Koop Madness, Skateboard, Deck

Madness Skateboard Deck

Het merk

Het merk van de Dwindle Distribution biedt een brede selectie van shaped skateboard decks met intense graphics. De eigen houtfabriek van Dwindle Distribution maakt het eenvoudig voor het merk om nieuwe shapes en concaves te maken die perfect zijn voor de behoeften van alle pool-, vert & transition skaters.

Team

De twee skate legendes Steve “Bod Boyle' Douglas en Bill Weiss hebben voor het Madness team een handvol skaters geselecteerd. Voor Madness brachten ze Sam Beckett, Alex Perelson, Clay Kreiner en Jack Fardell aan boord. De jongens zijn niet alleen teammates maar ze wonen ook bijna allemaal samen. De video's; ‘Mentally Well' of ‘Foolish Behavior', zijn super sick om eens te zien.

Producten

Madness decks zijn voorzien van reliëf graphics en verschillende dieptes van concave. De technologie die gebruikt wordt voor de productie heet Dwindle's Single Deck Press. En de decks zijn er in een breed scala van unieke vormen, zowel moderne popsicle of 80's reissue decks. Naast de skateboard decks produceert Madness ook griptapes en rails. Wanneer je op zoek bent naar een super technisch deck met zieke graphics, dan zijn deze decks gemaakt voor jou!

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Hardware

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 52 producten.

Item 1-32 van 52 in totaal item(s)