Koop Ambition, Skateboard, Deck

Ambition Snowskates Shop

Het merk

Sneeuw valt overal en bedekt het hele landschap, en dat is waarom sneeuw skaten zo leuk is. Pak een schep en ga creatief aan de slag in je achtertuin door wat ramps te bouwen, rijd op je favoriete skatepark, bombardeer wat heuvels in het bos, skate op je favoriete plek op straat; de wereld is van jou! Bekijk de Ambition Snow Skate video's voor inspiratie en onthoud dat het allemaal draait om plezier hebben!

Geschiedenis

Het merk is in 2004 opgericht en ze zijn gefocust op de progressie van de innovatie van snowboarden. Elk seizoen zijn ze trots op de hoge kwaliteit snowboards die ze produceren en verleggen ze de limieten van de sport steeds een stukje verder.

Het team

Onze premium snowskates gaan nog een stap verder met onze klassieke team constructie, met volledige graphics aan de onderkant en top-concave voor verbeterde board controle en board gevoel. Ontworpen door onze pro-rijders, en zijn ze een van de beste snowskates, aangeboden in kenmerkende vormen en maten om bij alle rijstijlen te passen. Hoewel ze goedkoper zijn, zorgen we ervoor dat onze team modellen de hype waarmaken door alle belangrijke kenmerken te bevatten die de Ambition snowboard constructie beroemd maken.

Producten

Bij Sickboards bieden we verschillende Snowskates aan, kijk snel even rond en be ready voor het winterseizoen!

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Deckbreedte (inch)

" "

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)