Koop RVCA, Skate, Kleding

RVCA Europa Kleding Shirt

Het Merk

Het mooie van RVCA is dat ze zich niet conformeren aan de huidige trends. Ze zijn een design-gedreven lifestyle merk en ze kunnen gemakkelijk doorgaan als items die je in een boetiek kunt vinden, terwijl ze een skateboard merk zijn. RVCA gelooft in het grote geheel. Ze willen de toekomstige generaties inspireren door iets van inhoud en cultuur te bieden en dit te doen met integriteit. Als je een van hun producten bezit ben je een deel van hun familie, die een hechte gemeenschap is.

Geschiedenis

RVCA werd in 2001 opgericht door PM Tenore in Californië, USA. Het RVCA logo is gebaseerd op de twee symbolen, de V & de A, die de ethos van het merk "The Balance of Opposites" vertegenwoordigen zoals verklaard door RVCA oprichter PM Tenore. Met de sponsoring is RVCA zich gaan richten op verschillende sporten, niet alleen skateboarden en surfen maar ook niet-traditionele combinaties Jiu-Jitsu en MMA.

Duurzaamheid

Het bedrijf gelooft in de toekomstige generatie. Daarom doneren ze veel geld aan goede doelen en gemeenschappen. Verder vind je ze terug als sponsor van grote en kleine evenementen binnen de sportgemeenschap.

Producten

We weten dat je je in stijl wilt kleden. Gelukkig hebben we de beste selectie van wat RVCA te bieden heeft. Wij bieden alles, van hoeden, shirts, broeken, hoodies, t-shirts en zelfs tassen.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Shop Voor

Streetwear

more... less

Collab of Thema

Maat

more... less

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 244 producten.

Item 1-16 van 244 in totaal item(s)