Slide background

Dogtown Skateboards werd opgericht in het begin van de jaren zeventig, Dogtown is het merk geworden dat de skateboardindustrie in Californië nieuw leven inblaast. Surfers wensten iets nieuws op die trieste dagen dat er geen golven bestonden.

Dogtown is voor altijd synoniem met hardcore skaten. Het merk biedt alles wat skateboarders wensen; decks, kleding en accessoires.

Dogtown decks zijn opgebouwd uit stevige 7-lagen esdoornhout, in de vorm van een spoon-nose en in de stijl van de jaren '80 concave die de nostalgie naar de onsterfelijke dagen van het skateboarden oproept. Dogtown boards worden eenvoudig gehouden doorm minimale grafische vormgeving, zodat hun houtbeitsafwerking de hoofdrol speelt. Deze Dogtown decks zijn gemaakt voor elke rijstijl, van technische trucs tot freestyle. Dogtown zijn skateboardwielen zorgen voor een soepele rit en zijn gemaakt met massieve kernen om de lagers goed in plaats te houden. Dogtown denkt ook aan longboarders en daarom maken ze grotere wielen voor longboarding en cruisen. Als u niet een deck wil samenstellen dan hebben we hier ook een ruime selectie van complete Dogtown skateboards.

En als u op zoek bent naar wat coole kleding, neem dan een kijkje naar onze Dogtown T-shirts en Dogtown hoodies

Lees meer

Filteren op

Categorieën
Board
Wiel gebruik
Diameter
mm mm
Durometer
a a
Hardware
Decklengte (cm)
cm cm
Deckbreedte (inch)
" "
Voor
Streetwear
Specials
Maat
Prijs
Kleur
Filter

Er zijn 145 producten.

Item 1-24 van 145 in totaal item(s)