Magenta Skateboard Deck Kleding

Het merk

Magenta zorgt ervoor dat hun skateboards van goede kwaliteit zijn en denken hierbij aan alle stappen van het proces, van het idee tot de productie tot de verzending.

Geschiedenis

De oprichters van Magenta Skateboards komen oorspronkelijk uit Bordeaux, Frankrijk. Het label werd opgericht in 2010 door drie beste vrienden/skaters: Soy Panday, Vivien Feil en Jean Feil. Het merk zelf werd opgericht in Parijs. Hun doel was om de skateboard scene creatiever en veelzijdiger te maken dan ooit tevoren. Sindsdien is het merk populair geworden in veel meer landen door samenwerkingen met merken zoals Adidas. Soy Panday is verantwoordelijk voor de art direction van het merk en de zeer stijlvolle graphics. De twee broers Feil houden zich bezig met ‘the business side of things'.

Team

Het Magenta skate team bestaat uit Ben Gore, Leo Valls, Jimmy Lannon, Koichiro Uehara, Zach Lyons, Soy Panday en Vivien Feil.

Producten

Alle skateboards van het label worden gemaakt in de wereldberoemde Generator Woodshop in de VS, hier werken heel veel bekende skateboard fabrikanten mee samen. Magenta werkt met de klassieke 7-ply maple van het beste Canadese hout. Het logo van Magenta -een zes bladerige plant- staat voor vrijheid en biologische origine, evenals het feit dat het niet uitmaakt welke culturele achtergrond je hebt. Skateboarden verbindt en compenseert voor de verschillen, dat is wat alles een geheel maakt. Bij Sickboards verkopen we decks, wielen maar ook streetwear van het merk Magenta.

Lees meer

Filteren op

Categorieën
Board
Wiel gebruik
Diameter
mm mm
Durometer
a a
Deckbreedte (inch)
" "
Voor
Streetwear
Maat
Prijs
Kleur
Filter

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)