Koop Rocket, Skate, Longboard, Deck

Rocket Longboards Downhill Dancer

Het merk

Deze legendarische boards worden gemaakt in het hart van de Zwitserse Alpen. Elk board wordt van begin tot eind met de hand gemaakt door het Rocket team. Ze maken boards met nieuwe shapes en concaves en gebruiken alleen gecertificeerd hout met de beste versterkende vezels. Dit meesterschap in vakmanschap resulteert in lichtere en duurzamere longboards. Het maken van geweldige boards is hun passie, dus waarom iets anders verwachten dan perfectie?

Geschiedenis

Het begon allemaal in 2009 toen de bedenker een forum online vond waar werd gediscussieerd over het bouwen van longboards. Ze wilden het zelf uitproberen en begonnen te experimenteren met verschillende materialen en technieken in de hoop baanbrekende boards te kunnen maken. Na jaren van vallen en opstaan maakt Rocket nu boards die van een heel nieuw niveau zijn. In 2013 verkocht Rocket hun eerste officiële board en sindsdien is het bedrijf jaar na jaar gegroeid en is het niet meer weg te denken uit de longboarding community.

Duurzaamheid

Naast het gebruik van waanzinnige technieken bij het maken van hun boards, zorgt Rocket er ook voor dat hun decks geproduceerd worden met duurzaam hout met carbon-, glas- of vlasvezels wat zorgt voor een licht en duurzaam deck.

Producten

Hier vind je Rocket-decks in verschillende maten en vormen. Kies er een die u aanspreekt. U zult niet teleurgesteld zijn!

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Gebruik

Montage Trucks

Drop in Deck

Kicks

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 30 producten.

Item 1-8 van 30 in totaal item(s)