Buy Bossa Longboard at Sickboards

Bossa Longboard Dancing

Het merk

Bossa Boards ontwerpt, ontwikkelt en produceert longboard skateboards van hoge kwaliteit en prestaties. Sinds 2010 biedt Bossa Boards boards die de schoonheid van de bamboe toevoegen aan de robuustheid en flexibiliteit van composieten, wat resulteert in skateboards die zorgen voor onvergetelijke ritten.

Geschiedenis

Het begon allemaal op een warme zondagmiddag in Ipanema. De zon ging onder en de strandgangers dromden ineen...

Maar de dag was nog niet voorbij. Perfecte tijd voor een longboard rit langs de kust. Geïnspireerd door een combinatie van goede dingen samen: muziek op de headset, slippers uit, op blote voeten op het board pompende downwind en genietend van het hele scenario.

De Carioca cultuur en de natuurlijke atmosfeer van Rio de Janeiro, inspireerden de Bossa jongens door deze elementen om boards te creëren die je de ziel van de carioca levensstijl laten voelen.

Ze kwamen met een verscheidenheid aan boards die passen bij alle rijstijlen en je een voorproefje geven van Rio: Nauwkeurig ontworpen decks, met de natuurlijke schoonheid van kaal bamboe en cool swagger van Bossa Nova.

Producten

Als je op zoek bent naar je volgende Bossa board, zoek dan niet verder! We hebben alle soorten longboard decks in elke denkbare maat.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Gebruik

Montage Trucks

Drop in Deck

Kicks

Hardware

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 17 producten.

Item 1-16 van 17 in totaal item(s)