Koop Enjoi, Skateboard, Deck

Enjoi Skateboard Decks Completes en Kleding

Het merk

Het skateboard merk met het panda logo staat bekend om zijn kwaliteit decks in verschillende breedtes en shapes, maar ook voor hun wielen, accessoires en skate kleren. Enjoi skating!

Geschiedenis

Enjoi Co werd in 2000 opgericht door Marc Johnson en Rodney Mullen. Enjoi kenmerkt zich door het iconische Helvetica logo, heldere kleurenpaletten en het beroemde Enjoi panda logo. Later werd het hoofd van het merk Louie Barletta, omdat Marc en Rodney zich meer richtten op hun pro-skate carrière en andere merken uitbrachten, Almost Skateboards en Chocolate Skateboards. Enjoi is zeer actief in het uitbrengen van skate video's, hun eerste grote shot was genaamd Bag of Suck, die zelfs Transworld Skate Video van het jaar werd in 2007.

Duurzaamheid

Enjoi heeft zich aangesloten bij Dwindle Distribution en doen hier aan REGROWTH. Een duurzaamheidsmissie om de ecologische voetafdruk te verkleinen door middel van schone productie, eerlijke arbeidspraktijken, terug te geven aan de gemeenschap, en 3 bomen te planten voor elke boom die geoogst wordt om skateboards te maken met de National Forest Foundation.

Het team

In het pro team van Enjoi zitten legendes als Ben Raemers, Caswell Berry, Deedz, Jackson Pilz, Louie Barletta, Nestor Judkins, Samarria Brevard, Thaynan Costa, of Zack Wallin.

Producten

Naast de grote productie van decks en completes, biedt Enjoi skaters ook wielen, lagers, grip tapes, en streetwear. Naast de Enjoi cartoon panda en het Helvetica logo in de graphics, hebben katten ook hun bevoorrechte positie in vele andere ontwerpen. Wij hebben een grote voorraad beschikbaar.

Lees meer

Filteren op

Categorieën
Board
Gebruik
Montage Trucks
Kicks
Wiel gebruik
Diameter
mm mm
Durometer
a a
Hardware
Decklengte (cm)
cm cm
Deckbreedte (inch)
" "
Voor
Streetwear
Maat
Prijs
Kleur
Filter

Er zijn 94 producten.

Item 1-32 van 94 in totaal item(s)