Koop Blind, Skateboard, Deck

Blind Skateboard Deck

Het merk

Als je een fan bent van skateboarden in de jaren 90, heb je zeker al eens gehoord van Blind. Ze zijn een merk dat in essentie bestond om de narcistische grenzen van hun tijd te verleggen en ernaar streefde om de gemeenschap een betere plek te maken door middel van controverse. Laat je niet voor de gek houden door hun wankele geschiedenis, ze zijn niet voor niets iconen. Blind is een bedrijf waarop je kunt vertrouwen dat het goede producten levert, met een goede boodschap.

Geschiedenis

In 1989 besloot Mark Gonzales, die bij Vision boards werkte, te stoppen en zijn eigen merk te creëren. Dit is waar Blind boards werden gecreëerd, als een gravering naar zijn verleden. Voor zijn succes gebruikte Mark Gonzales Blind als een manier om recht te praten met de mensen die hij niet mocht in de skate-industrie door niet alleen de rijders van zijn concurrenten over te nemen, maar ook door hun ontwerpen en boards te kopiëren met een "Blind" twist. Het deck dat hem op de kaart zette was zijn spin-off van het Powell Peralta board.

Duurzaamheid

De skatewereld staat niet bepaald bekend om zijn duurzaamheid. Blind is een van de leiders in de skatewereld, maar probeert er een betere plek van te maken door hun voetafdruk te verkleinen door middel van schone productie, het teruggeven aan de gemeenschap, eerlijke arbeidspraktijken en het planten van meer dan 3 bomen voor elke oogst om skateboards te maken met de National Forest Foundation.

Producten

Natuurlijk heb je een Blind product nodig in je leven! We hebben van alles, van completes, decks tot stickers en kleding. Check it out!

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Kicks

Hardware

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Shop Voor

Streetwear

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 30 producten.

Item 1-16 van 30 in totaal item(s)