koop Grizzly, Griptape

GRIZZLY Griptape: Creatieve Graphics en overtuigende kwaliteit

Het verhaal van GRIZZLY: Hoe een bakvorm tot succes leidde

GRIZZLY werd in 2001 opgericht door Torey Pudwill. De naam en het logo ontstonden per toeval toen Pudwill tijdens zijn tienerjaren skatestaafjes produceerde en daarbij een bakvorm in de vorm van een beer gebruikte. Kort daarna volgden de eerste Grizzly Griptapes, die snel populair werden in de skatescene. Vandaag de dag is GRIZZLY een internationaal bekend merk dat bekend staat om zijn creatieve ontwerpen en hoogwaardige producten.

Creatieve ontwerpen op hardware en streetwear - van GRIZZLY Grip

GRIZZLY staat bekend om zijn creatieve en opvallende graphics. We zijn er trots op een breed scala aan producten aan te bieden, waaronder skateboards, kogellagers en een selectie streetwear zoals T-shirts, hoodies, mutsen en rugzakken. Het belangrijkste focuspunt zijn echter de GRIZZLY Griptapes met opvallende ontwerpen en kleuren, variërend van felle batikstijlen tot eenvoudig zwart met een subtiel berenlogo.

Hoe GRIZZLY met elke aankoop de milieubescherming bevordert

Als partner van het duurzaamheidsinitiatief 'ONE TREE PLANTED' verbindt GRIZZLY zich ertoe om voor elk verkocht artikel één boom te planten. 'ONE TREE PLANTED' is een van de grootste herbebossingsprojecten en werkt aan het verminderen van de CO2-voetafdruk van bedrijven en het bevorderen van bosbescherming wereldwijd. Door GRIZZLY-producten te kopen, ondersteun je niet alleen de skatescene, maar ook de milieubescherming.

Frisse grip voor je skateboard - Ontdek ons ​​grote GRIZZLY-assortiment

Heb je nieuwe grip nodig voor je skateboard? Bekijk dan nu ons ​​online aanbod en vernieuw je deck met nieuwe grip. Profiteer van onze flexibele verzendopties en ontvang je bestelling binnen enkele dagen. Blijf altijd op de hoogte en abonneer je nu op onze nieuwsbrief.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Hardware

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Shop Voor

Streetwear

Collab of Thema

Maat

Prijs

Kleur

more... less
Filter

Er zijn 356 producten.

Item 1-16 van 356 in totaal item(s)