Street Plant Old School Decks

Het merk

Street Plant is een 100% onafhankelijk familiebedrijf. Street Plant is er voor iedereen die van skateboarden houdt. Ze promoten de kunst en het plezier van het skateboarden. Ze maken de hoogste kwaliteit skateboards, wielen, kleding en accessoires.

Geschiedenis

Het merk is opgericht in 1984, Street Plant is een onafhankelijk gerund bedrijf dat eigendom is van de familie Vallely. Ze zijn toegewijd aan het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit skateboards en skate-accessoires om de skate-industrie te ondersteunen en te inspireren. Street Plant decks zijn one-of-a-kind, hun decks zijn gemaakt van sterk en duurzaam 7 ply, Noord-Amerikaans esdoorn.

Het team

Mike Vallely, ook bekend als Mike V, is een Amerikaanse professionele skateboarder en zanger. Hij heeft ook het merk Street Plant opgericht. Het Street Plant team bestaat verder uit Kristian Svitak uit San Diego en Ryan Losito uit Los Angeles.

Producten

Street Plant decks zijn te herkennen aan hun originele artworks, waarop vaak cartoon dieren staan afgebeeld. En ze gebruiken veel felle kleuren in hun graphics. Op dit moment hebben we veel old school decks, decks, wielen en stickers. Als je op zoek bent naar een deck dat zich onderscheidt van de rest, zit je goed bij Street Plant.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Wiel gebruik

Diameter

mm mm

Durometer

a a

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Shop Voor

Streetwear

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 22 producten.

Item 1-16 van 22 in totaal item(s)