Koop Element

Element Skateboards & Decks

Element Skateboard - Een groene merk in harmonie met de natuur en skaten

Johnny Schillereff richtte in 1992 het bedrijf Element op met als doel om als 'groene' skatemerk bij te dragen aan een gezonde planeet. Tot op de dag van vandaag strijdt het bedrijf voor het milieu en probeert het natuur en skaten in harmonie te brengen. Met een sterk invloed door de hip-hop-cultuur en alles wat de skate-community fantastisch maakt, produceert Element al jaren planken en andere producten die de ware aard van een skater weerspiegelen. Hierbij vallen ook regelmatig opvallende kleuren en controversiële graphics op.

Element Hardware - Kwalitatief hoogwaardig en duurzaam

Het merk Element heeft als doel om je te verbinden met de wortels van de natuur door de elementen wind, water, vuur en aarde in haar vier kernwaarden op te nemen. Hierbij legt het bedrijf veel waarde op relevantie, duurzaamheid en kwaliteit in al zijn producten. Dit geldt zowel voor de collectie kleding, bestaande uit hoodies, t-shirts, broeken en vele andere artikelen. Ook bij hardware-producten zoals skateboards, assen en wielen wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en doelmatigheid.

Een duurzaam merk dat opkomt voor het milieu - Element Skate

Duurzaamheid staat bij Element bovenaan de agenda. Door samenwerkingen met bedrijven zoals "National Geographic" of “1% for the Planet” zetten ze zich actief in voor het milieu. Ook door betere productiestructuren binnen het eigen bedrijf en door het gebruik van gerecyclede en hernieuwbare grondstoffen, bijdraagt Element aan de klimaatneutraliteit.

Om het bewustzijn voor het milieu bij de jonge generatie over te brengen, is er het 'Element YMCA Skate camp', een overlevingskamp in Californië waar kinderen de mogelijkheid hebben om een avontuurlijke tijd in de natuur te beleven.

Ontdek je nieuwe Element Skateboard-uitrusting in de online shop

Ben je op zoek naar een verbinding met je skatewortels? Wij bieden je hoogwaardige producten van Element die perfect op je behoeften zijn afgestemd. Neem een kijkje in onze online winkel en vind je nieuwe favoriete skateboard.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Montage Trucks

Wiel gebruik

Diameter

mm mm

Durometer

a a

Truck type

Fits with Deck Width:

.0" .0"

Hanger breedte (mm)

mm mm

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Shop Voor

Streetwear

more... less

Collab of Thema

Maat

more... less

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 485 producten.

Item 1-32 van 485 in totaal item(s)