Koop Alternative, Longboard, Skateboard

Alternative Longboards Dancing Skateboard

Alternative Dancing Longboards Skateboards 

Het merk

High quality performance longboards voor downhill, freeride, dancing en freestyle handgemaakt in Polen, Europa. Wanneer je eten kookt, is het belangrijk om verse ingrediënten te kiezen van een betrouwbare bron. Zelfs als het kleinste ingrediënt van slechte kwaliteit is, kan dat resulteren in een slecht smakende maaltijd. Bij Alternative volgen ze een soortgelijk principe bij het maken van hun longboards. Hun belangrijkste doel is om volledige tevredenheid en een plezierige rit te garanderen. Daarom gebruiken ze alleen materialen van de hoogste kwaliteit, en besparen ze niet op ''de kruiden'' om de beste functionaliteit en prestaties in hun producten te creëren.

Geschiedenis

Alternative Longboards is opgericht in 2011. Vanaf het begin wilden de oprichters iets nieuws op de markt brengen door gebruik te maken van de beste technologieën en materialen. Ze werken ook samen met kunstenaars om frisse en unieke graphics te creëren voor elke collectie.

Team

Alternative heeft een pro team dat al hun nieuwe materialen en technologieën gebruikt in hun boards test om ervoor te zorgen dat ze elk jaar verbeteren en altijd verrassen met nieuwe tech oplossingen.

Producten

Bij Sickboards verkopen we verschillende producten van Alternative, neem een kijkje en koop je deck van hoge kwaliteit!

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Gebruik

Montage Trucks

Drop in Deck

Kicks

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)