Indo Board Balance Surf Trainer

Het merk

Surfen en skaten vraagt veel van je spieren, maar hoe hou je dat vol tijdens dagen met slecht weer? Dit is waar Indo boards om de hoek komt kijken. De Indo Boards zijn geliefd bij sporters uit alle disciplines en zijn uitstekend geschikt voor het verbeteren van je balans, been- en spierkracht, maar ook gewoon om plezier te maken!

Geschiedenis

De oprichter van Indo Board, Hunter Joslin, is altijd al gefascineerd geweest door balans. De surf boom van de jaren '60 raakte Hunter in 1965. Toen hij de kans kreeg om naar het strand te gaan, deed hij dat om de diepste grenzen van puur plezier op te zoeken. Op 16-jarige leeftijd maakte hij voor het eerst kennis met een zelfgemaakt balance board. Hij raakte geobsedeerd door het oefenen op het board. Hunter reed elke avond na de zwem training op het balansbord terwijl hij zijn huiswerk maakte. De resultaten waren duidelijk te zien in zijn surfen toen hij beter op een surfplank kon rijden dan de meeste van zijn vrienden die veel meer tijd in het water doorbrachten.

Producten

Bij Sickboards verkopen we verschillende Indo Boards met verschillende soorten graphics en vormen. Kies je favoriet voordat ze uitverkocht zijn!

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 29 producten.

Item 1-16 van 29 in totaal item(s)