Free Wheels Slide Downhill

Het merk

Free Wheels besloot om iets anders te doen dan alle concurrenten op de dynamische markt. Free Wheels is een bedrijf gevestigd in Washington met een breed scala aan wielen van verschillende maten, vormen en urethaan constructies. Deze wielen passen bij elke style van elke rijder. Deze Free Wheels zijn er in prachtige kleurstellingen. Ready om Free wheels te shredden? Je gaat sowieso blij zijn!

Geschiedenis

Toen Free Wheels begon wilden ze niet verstrikt raken in gimmicky cores, of race urethanen, dus waren ze gefocust op het maken van de gevaarlijkste dumpers en slippery sliders ooit.

Producten

Bij Sickboards bieden we verschillende Free Wheels aan, zoals de Free Willies. Dit zijn een van de meest gebruikte freeride wielen, met een steengruis contact patch en een gladde slide dankzij de Gold Standard Formula. Het wiel is perfect voor slide jams, floating big slides en over het algemeen freeriden.

Ook bieden we wielen met de Smoke Formula, deze formule is duurzamer en iets gladder dan de Gold Standard. Dit is nog steeds een thane leg formule, maar in een moeilijker te doden editie die witte lijnen achterlaat op de grond.

En we bieden wielen met de Platinum Formula de meest gladde formule van wielen en wanneer gemixt met onze 70mm Free Spirit vorm biedt het een leuke combinatie van fun slides met een kleine hoeveelheid extra grip in vergelijking met de Free Quincys.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Wiel gebruik

Diameter

mm mm

Durometer

a a

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 13 producten.

Item 1-13 van 13 in totaal item(s)