Man die G-Form Bescherming draagt

G-Form Beschermende Kleding

Het merk

Dit merk laat er geen gras over groeien. Ze weten dat veiligheid uw eerste prioriteit is. G-Form heeft producten gemaakt die niemand voor mogelijk had gehouden door gebruik te maken van de allernieuwste slimme polymeren en materialen. Ze maken gebruik van 3D-ontwerpen, het maken van mallen, out of the box denken en innovatie bij het maken van hun producten. Hun team bestaat uit atleten op verschillende gebieden, wat betekent dat het product wordt gemaakt om zijn ware taak te vervullen zonder falen. G-Form is er om skaters zich zelfverzekerd te laten voelen. Heb nooit meer angst voor blessures en voel je comfortabel tijdens het skaten met slechts een dunne, maar super-efficiënte en beschermende G-Form uitrusting.

Geschiedenis

G-form is opgericht door atleten die de hoop hadden beschermende kleding te creëren die niet alleen functioneel was, maar ook de ervaring van de sportactiviteit zou benadrukken. Het oorspronkelijke team had een uitgebreide achtergrond in verschillende sporten, maar ze hadden ook een passie voor chemie. Dit resulteerde in het creëren van formules voor beschermende kleding, anders dan alles wat eerder op de markt was gezien.

Duurzaamheid

Het bedrijf maakt gebruik van duurzaamheid door ervoor te zorgen dat producten lang meegaan. In plaats van verschillende nieuwe beschermkledij te moeten kopen gedurende een jaar, zorgt G-Form ervoor dat je een product krijgt dat lang meegaat.

Producten

Hier vindt je alles wat je nodig heeft om je comfortabel te voelen tijdens het risicovol skaten. We hebben alles van knie/scheen beschermers, elleboog beschermers, handschoenen, beschermende shorts en shirts, maar ook bescherming voor uw tech gear.

Lees meer

Filteren op

Handschoenen

Pads per body part

Type pads

Type Bescherming

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 88 producten.

Item 1-16 van 88 in totaal item(s)