DB Longboards Longboard Cruiser Skateboard

Het Merk

DB Longboards , wat staat voor "Dashboards", is een longboard merk dat zwaar geïnspireerd is door de stranden, het beton en de sneeuw van het Noordwesten. Ze streven naar avontuur en rijden op de best mogelijke boards. Ze gebruiken high-tech engineering en goede kwaliteit materialen om hun boards te maken. Probeer ze gewoon eens uit en zie waar de hype allemaal over gaat!

Geschiedenis

In de zomer van 2003 wilden Ricard Docter, Tim Mackey, en Bryce Hermansen een longboarding merk creëren, gebaseerd op pure liefde voor de sport. Het begon in hun garage in Tacoma, en verhuisde vervolgens naar de schuur van Bryce's grootmoeder. Nu is het bedrijf gevestigd in een fabriek op slechts een paar mijl afstand van hun oorspronkelijke garage. De productielocaties zijn misschien verhuisd, maar hun missie blijft dezelfde; behandel klanten en werknemers als familie, maak fantastische producten en doe dat op een duurzame manier.

Duurzaamheid

100% van het afvalmateriaal in DB longboards wordt hergebruikt in andere producten. Met andere woorden, er wordt geen afval geproduceerd bij het maken van hun decks. Bovendien streven ze ernaar om alleen op water gebaseerde chemicaliën en Low VOC te gebruiken om hun werknemers en de aarde gezond en gelukkig te houden.

Producten

Hier vindt je prachtige DB longboard completes, in verschillende vormen, maten en met verschillende mooie en creatieve ontwerpen.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Gebruik

Montage Trucks

Drop in Deck

Kicks

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 19 producten.

Item 1-16 van 19 in totaal item(s)