Koop Triple Eight (8) bescherming bij Sickboards

Triple Eight Helm Bescherming

Triple Eight werd geboren in de straten van New York City. In 1996 was er de eerste Triple Eight helm en sindsdien ontwikkelen zij robuuste, stijlvolle beschermingsuitrusting voor de actiesport industrie. Het team van Triple Eight is voortdurend bezig met het bedenken van nieuwe producten, het integreren van nieuwe technologie en het onderhouden van de hard verdiende reputatie voor skatebescherming, fietsbescherming, sneeuwbescherming, waterbescherming en derby bescherming van de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Dit komt omdat ze een enorm team van atleten hebben, die dankzij de bescherming bereid zijn om hun grenzen steeds te verleggen en hun uitrusting op de proef stellen. 

Triple Eight heeft een enorm assortiment aan bescherming. De helmen die Triple Eight maakt zijn over het algemeen All-Round helmen, die voor alle sporten gebruikt kunnen worden en veilig genoeg zijn. De Triple Eight Dual Certified is dubbel gecertificeerd, voorzien van het standaard CE-keurmerk maar ook van het ASTM en het CPSC-keurmerk, twee van de hoogste keurmerken voor helmen binnen de EU. Dit model is te verkrijgen in superleuke kleuren met verschillende graphics

Naast de standaarduitvoering maakt Triple Eight ook de Gotham, een MIPS-uitvoering en de Little Tricky. 

    • De Gotham heeft een draaiknop aan de achterzijde zodat deze makkelijk te verstellen is in maat en door de extra gaten in de bovenkant van de helm is er ook meer ventilatie.

    • De MIPS-helm is een nieuwe technologie die samen is ontwikkeld met hersenchirurgen. De nieuwe MIPS-technologie minimaliseert de krachten van de rotatie-effecten, wat de hersenen beter beschermt. 

    • Triple Eight houdt ook rekening met kinderbescherming. De Triple Eight Little Tricky is special voor kids ontwikkeld en heeft een iets andere vorm. Ook deze helmen zijn voorzien van alle keurmerken. Dus ideaal voor fietsen, skaten, boarden etc. 

Ook heeft Triple Eight Pols, Knie, Elleboog en Bum bescherming. 

    • De polsbescherming is heel belangrijk bij de meeste sporten. De meeste polsbeschermers van Triple Eight zijn gemaakt voor zomersporten of indoor sporten, zoals Roller Derby. De speciaal ontwikkelt voor Roller Derby – Triple Eight RD Wrist Saver, Triple Eight Wrist Saver en de Triple Eight Hired Hands. Speciaal ontwikkelt voor longboarden, dat is de Triple Eight Slide Handschoenen. 

    • De variaties op de kniebescherming van Triple Eight zitten hem vooral in de soort stof. De Triple Eight KP22 Knee Pad is kunststof en geschikt voor de meeste sporten. De Triple Eight Second Skin is van kevlar en meer gericht op BMX-en. En de Triple Eight Exo Skin is de winteruitvoering hiervan. 

    • Voor elleboogbescherming zijn er ook verschillende varianten. Voor skate en outdoorsporten – Triple Eight EP55 Elleboogbeschermers. BMX – Triple Eight Second Skin Elleboogbeschermers. Winterbescherming: Triple Eight Exo Skin Elleboogbeschermers. 

    • Triple Eight maakt ook nog bescherming voor onder de broek, de crashpants/bumsaver. Deze beschermt de billen, stuitje en het bovenbeen. Triple Eight maakt de broekjes in twee verschillende soorten, de Triple Eight RD Bumsaver en de Triple Eight Bum Saver. 

Lees meer

Filteren op

Voor

Type Bescherming

Helmvorm

Type pads

Pads

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 157 producten.

Item 1-8 van 157 in totaal item(s)