Koop Triple Eight (8) bescherming bij Sickboards

Triple Eight Helm Bescherming

Het merk

Triple Eight werd geboren in de straten van New York City, dus ze weten wat het is om op die straten te rijden. En ze weten wat er nodig is om ze te bedwingen. Nooit zag het dragen van beschermende kleding er zo goed uit als met Triple Eight. Met uitstekende prestaties en betrouwbare producten is Triple Eight gewoon één van de beste in zijn sector. Atleten uit verschillende disciplines testen hun uitrusting voortdurend en geven er feedback over. Je kunt er dus zeker van zijn dat je Triple Eight bescherming er voor je ledematen zal zijn wanneer je valt.

Geschiedenis

In 1996 ontwikkelde Triple Eight hun eerste helm en sindsdien zijn ze bezig geweest met het ontwikkelen van stijlvolle beschermende uitrusting voor de action sports industrie.

Het team

Het team is voortdurend bezig met het bedenken van nieuwe producten en het integreren van nieuwe technologie. Naarmate het bedrijf groeide, zijn verschillende pro skaters bij het bedrijf aangesloten, zoals; Lizzie Armanto, Tony Hawk, Elliot Sloan en Mike Vallely.

Producten

Je kunt erop vertrouwen dat als je valt, Triple Eight je zal helpen om er terug bovenop te geraken. Dus ga je gang, drijf harder, ga sneller, vlieg hoger. En weet dat wat je ook rijdt, Triple Eight je van kop tot teen beschermt. Er zijn hier zoveel opties, dus laat je nu niet duizelen! Wij leggen het je duidelijk en eenvoudig uit om het je gemakkelijk te maken. Op deze pagina vind je helmen, kniebeschermers, handschoenen, beschermings sets, gevoerde shorts, scheenbeschermers, vervanging voeringen, kleding en nog veel meer! Sick, toch?

Lees meer

Filteren op

Handschoenen
Helmvorm
Voor
Pads
Type pads
Type Bescherming
Prijs
Kleur
Filter

Er zijn 152 producten.

Item 1-32 van 152 in totaal item(s)