Koop Pokemon Bling Bags Decks en Kleding

Santa Cruz Skateboards

Santa Cruz Skateboarden - De legende in het skateboard-bedrijf

Santa Cruz Skateboards is een van de oudste skateboard-merken ter wereld, opgericht in 1973 door drie vrienden in Californië. De merk heeft een naam opgebouwd door hun legendarische grafieken en Old School-ontwerpen, evenals hoogwaardige deck constructies en een team van professionele rijders. Het bedrijf streeft ernaar om de beste skateboards en streetwear aan te bieden en een drijvende kracht in de skateboard-gemeenschap te zijn.

Santa Cruz Hardware - Decks met innovatieve technologieën zoals 'Everslick' en 'Powerply'

Onze selectie van Santa Cruz-producten op onze site omvat een brede range aan skateboard-decks, completes, wielen, grip tape, longboards, cruisers en surfskates. Sommige boards zijn uitgerust met extra technologieën zoals de Everslick-coating, waardoor het board sneller glijdt en langer meegaat. Decks met de "Powerply"-technologie hebben een kunststof inzet in neus en staart die voorkomt dat het uiteenvalt en voor betrouwbare pop zorgt. Ook de Santa Cruz VX-technologie draagt bij door een glasvezel- en carbonvezel laag voor een langerdurende pop.

Naast hardware biedt Santa Cruz ook stijlvolle streetwear aan waarmee je je skateboard-look perfect kunt afronden. Hoodies en T-shirts met iconische logo's zoals "Screaming Hand" zijn een hit in de Skateboard-scene en zullen je zeker onderscheiden van de massa.

Santa Cruz Community - Deel van de Skateboard-scene

Maar Santa Cruz is niet alleen een merk dat coole producten verkoopt, ze zijn ook onderdeel van de Skateboard-gemeenschap en ondersteunen skaters door sponsoring en partnerschappen met evenementen en atleten. We zijn trots om deel uit te maken van deze coole gemeenschap en willen dat jij er ook bij hoort.

Ontdek de veelzijdigheid van Santa Cruz producten in onze online shop

Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze Santa Cruz-producten en bereid je voor om de straten met stijl te rocken! Je zult het niet betreuren.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Gebruik

Montage Trucks

Drop in Deck

Kicks

Diameter

mm mm

Durometer

a a

Hardware

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Shop Voor

Streetwear

more... less

Collab of Thema

more... less

Maat

more... less

Fingerboard

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 549 producten.

Item 1-16 van 549 in totaal item(s)