Koop Globe, Skateboard, Deck

Globe Skateboard Longboard Schoenen

Het merk

Als je een beginner bent zit je bij Globe goed! Globe heeft longboards en skateboards met super vette graphics. Hiernaast maakt Globe ook schoenen en streetwear.

Geschiedenis

In de jaren tachtig was skateboarden in Australië meer een niche. Hierdoor waren de lokale skate goods niet echt van goede kwaliteit. Daarom stichtten de gebroeders Hill in 1984 Hardcore Enterprises, hun eigen distributiebedrijf, om producten van hogere kwaliteit uit de Verenigde Staten te importeren. Naast hardgoods begonnen ze in 1987 ook kleding en accessoires te importeren. Door het succes hebben ze hun eigen merk Globe opgericht, samen met hun broer en later CEO Matt Hill. Niet heel veel later kwamen de eerste Globe skate schoenen met het beroemde Globe logo op de markt. Tegenwoordig is het Australische skate merk een begrip over de hele wereld. Globe had als missie om elke productiestap in eigen handen te hebben. Hierdoor hebben ze de DSM Premium Woodshop opgericht. De skateboard deck fabriek werkt nauw samen met skateboard legende team rijder Rodney Mullen om topkwaliteit te kunnen garanderen. Hierdoor worden alle fasen van het productieproces gecontroleerd, zodat elk deck bij de klant aankomt alsof het met de hand is gemaakt. De Globe Bantam, Globe Blazer cruiser en de Globe Pinner complete longboards behoren tot de meest populaire complete setups en zijn zo gaaf dankzij hun kwaliteit en maar vooral tijdloze en eigentijdse graphics.

Het team

Het team van Globe bestaat uit hele grote namen; Mark Appleyard, David Gonzales, Rodney Mullen, Ryan Decenzo, Sammy Montano en Paul Hart. Deze rijders zitten al jaren bij het team van het Australische skate merk en tonen aan dat Globe na 25 jaar nog steeds stevig geworteld is in de skate scene.

Ben je opzoek naar een Globe skateboard, Globe longboard, Globe schoenen of Globe streetwear? We hebben een grote voorraad!

Lees meer

Filteren op

Categorieën
Board
Gebruik
Montage Trucks
Drop in Deck
Kicks
Wiel gebruik
Diameter
mm mm
Durometer
a a
Decklengte (cm)
cm cm
Deckbreedte (inch)
" "
Voor
Streetwear
Specials
Prijs
Kleur
Filter

Er zijn 218 producten.

Item 1-32 van 218 in totaal item(s)