Decent-web.jpg

Decent longboard en skateboard tassen

Het merk

Met een Decent tas verlies je je board niet meer tijdens het reizen en kun je je skate of longboard comfortabel dragen! Decent tassen zijn beroemd over de hele wereld door hun geweldige kwaliteit. Ook bieden ze verschillende maten aan, hierdoor zal jouw bagage altijd in een Decent tas passen. Decent Hardware is een onafhankelijk bedrijf, handgemaakt en ontworpen door skaters. Koop deze super functionele tas en maak je nooit meer zorgen over reizen met je skate spullen.

Geschiedenis

Decent Hardware is opgericht in 2006, uit pure noodzaak. De eigenaar van Decent kwam erachter dat er nog geen handige manier was om je skateboards effectief te kunnen meenemen tijdens het reizen. Het prototype van de Body Bag werd getekend in een klein appartement in Thailand en werd ook in de buurt gemaakt. De eigenaar van Decent heeft het ontwerp hierna verbeterd met de feedback die hij van klanten kreeg. En heeft de tassen jarenlang ook zelf getest.

Duurzaamheid

Decent is handgemaakt en ontworpen door skaters. Decent is niet goedkoop maar biedt erg goede kwaliteit. Ook staat Decent voor eerlijke productie.

Producten

Op dit moment hebben we een grote voorraad aan Decent tassen binnen! We hebben bijvoorbeeld de Decent skate bag, die een board aan de binnenkant kan dragen maar ook aan de buitenkant met de daarvoor bedoelde riemen. Ook hebben we de Park Bag, die comfortabel en super functioneel is. Deze tas kan drie boards dragen! De Body Bag is ideaal om mee te reizen en kan zelfs een elektrisch skateboard dragen!

We hebben alle tassen in voorraad in verschillende kleuren en maten!

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Shop Voor

Streetwear

Collab of Thema

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 15 producten.

Item 1-15 van 15 in totaal item(s)