Sk8kings Skidpad Round Edge

€ 17,95
Incl. 21% BTW

verleng het leven van je deckken met deze staartbewaker. de king plate iii is ontworpen om te passen op bredere park- en bowldeckken met een radiusrand en de loaded ceviche deckken ook.

Model
  • 3
  • 1 V1
  • 1 v2
  • 1 V3
Kleur
  • Zwart
  • Wit
Aantal
Op voorraad online en in de winkel

  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis Parkeren

We hebben onze eigen parkeerplaats voor de deur

  Gratis verzending vanaf 75,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 75 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wereldwijde verzending, gratis voor bestellingen van meer dan €300 (Azië €600)

sk8kings skidpad ronde rand

verleng het leven van je deckken met deze staartbewaker. de king plate iii is ontworpen om te passen op bredere park- en bowldeckken met een radiusrand en de loaded ceviche deckken ook.

dubbelgeboord met verzinkbare boutgaten -- geeft extra leven voordat u tot aan de boutkop slijpt. harde, maar toch lichte, afgeschuinde rand voor een goede controle.

montage-instructies:

de zwarte cilindermoeren gaan van boven naar beneden through het deck (zodat het lage profiel van de kop bijna gelijk is aan de bovenkant van het deck) en de schroeven gaan naar binnen through de bodem -- vastdraaien in de zwarte cilinder -- zoals een typische borgmoer zou werken. a deze hardware is extra sterk, dus perfect voor de montage van de platen. a leg de plaat op het deckoppervlak dat u zult monteren - markeer het deckoppervlak through het midden van de boorgaten - en dan boren voor de grootte van het zwarte stuk (de grootte van de boor is 7/32). een tip - gebruik een puntige schroevendraaier of iets dergelijks om een kleine inkeping te maken op elk boorgat om een startpunt te hebben voor uw boor om te grijpen. a met deck veilig - recht boren through. a wanneer het is gemonteerd - de bovenkant zal in principe gelijk zijn en de schroefkoppen zullen worden verzonken in de boorgat verzinkte onderkant van de plaat.

0710664042178
W-J-28-7-2

Datasheet

{0}

Questions (0)

No customer questions for the moment.


Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!
Ask a question
hide form

Comments All reviews