Orangatang Bushings - Nipples
  • Orangatang Bushings - Nipples

Orangatang Bushings - Nipples

€ 14,95
Incl. BTW

orangatang

Kleur
  • Oranje
  • Paars
  • Geel
Aantal
Op voorraad online

  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 100,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 100 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

orangatang nipples

ontworpen voor een levendige en energieke rijden. nipples revitaliseren elke setup voor het carven, pompen, dansen, freestyle en freeride.

formule.

nipples worden gegoten in onze extreem hoge rebound randy urethane formule orangatang viel over dit urethaan een paar jaar geleden tijdens het testen van ultra hoge rebound formules voor wielen. wij vonden dit urethaan eigenlijk eente hoog rebound hebben voor een wiel maar perfect voor een bushing.

de bodem bushing draagt het grootste deel van het gewicht van de rider en wordt dus meer samengeperst dan de top bushing. de top bushing drukt meestal pas in wanneer de ruiter in één richting leunt om te draaien. om rekening te houden met dit verschil in belading hebben we de bodem bushing iets hoger gemaakt dan de top bushing. zowel boven als onder barrels zijn afgeschuind op de rand voor een betere pasvorm met grote cup washers (zoals de stock onderdelen op paris en tracker racetrack trucks). wij raden echter in het algemeen flat washers aan.

hardheid

de eerste versie van de nipples zal drie hardheidscategorieën bevatten: zacht, medium en hard. deze zijn rawweg gelijk aan de ratings van 85a, 87a en 89a op de shore a durometer schaal. de reden dat ze hebben gekozen voor een relatieve hardheidsschaal voor deze bushings is dat nipples anders aanvoelen en reageren dan veel andere gelijkwaardig beoordeelde bushings vanwege hun afmetingen. de nipples zijn iets groter dan de gemiddeld diameter die bedoeld is om meer invloed te hebben op de hanger en meer vleesachtig volume te comprimeren in elke bocht. gecombineerd met een dubbele barrel configuratie zorgt dit voor een voorspelbare initiatie en een zeer consistente weerstand gedurende de hele beweging van de hanger, zelfs in de zachte durometers.

aanbevolen gewichtsbereiken voor lagere snelheden (onder 20 mph) zijn lager. om sneller te kunnen rijden, raden we aan om harder te gaan.

nipples bushings passen in: paris, gracker fasttrack, gullwing charger ii, en oude (voor 2010) bear trucks. ze zijn niet compatibel met nieuwe bear trucks, gullwing chargers of indys. nipples werken met randal trucks maar ze zitten niet volledig ingesloten in de bushing seat. omdat de randal bushing seat zo laag is dat het niet interfereert met de prestaties van de bushings. ze passen op caliber trucks maar de lean wordt erg beperkt na een bepaald punt.

buiten diameter: 2,5 cm / 1 inch

hoogte (boven): 1,4 cm / 0,56 inch

soft (oranje): 80-180 pond / 35-85 kg

medium (paars): 160-230 lbs / 70-105 kg

hard (geel): 200-270 lbs / 90-125 kg

hoogte (bodem): 1,7 cm / 0,66 inch

NPBBY

Specifieke referenties

ean13
0819992020725