• Nieuw
Loaded Button Head Hardware
  • Loaded Button Head Hardware

Loaded Button Head Hardware

€ 7,95
Incl. 21% BTW

loaded

Lengte
Type
  • Bulk
  • Packaged
Aantal
Op voorraad online en in de winkel

  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis Parkeren

We hebben onze eigen parkeerplaats voor de deur

  Gratis verzending vanaf 75,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 75 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wereldwijde verzending, gratis voor bestellingen van meer dan €300 (Azië €600)

loaded flenskop schroefdoos

na wat onderzoek en testen hebben we een extreem sterke variëteit aan staal geselecteerd met ongelooflijke eigenschappen (zeer hoge elastische veerkracht en beduidend hogere treksterkte dan hardware met een rating van grade 8). ook onze nieuwe borgmoeren zijn van dit materiaal gemaakt.

de volgende stap was het eigenlijke boutontwerp. we gebruiken al jaren ringen met onze hardware om de druk op onze deckken gelijkmatiger te verdelen en te helpen voorkomen dat er schade wordt aangericht, maar ringen hebben nog een (nou ja, acht meer, om nauwkeuriger te zijn) klein onderdeel toegevoegd om te verwerken tijdens de assemblage completes.

om de voordelen te behouden en de montage te vereenvoudigen, hebben we onze hardware ontworpen met een flenskop, die in wezen een sluitring in de bout zelf integreert. naast de verdeling van de belasting door de montage, elimineert het ontwerp van de flens ook ringen (van bovenaf gemonteerd) setups) en resulteert in een lagere en minder opdringerige boutkop op het bovenvlak van het deck (voor minder verstoring van de voetbeweging en minder kans op schrapen als the board flipt om). de inbussleutelhuls is ook licht verzonken onder het oppervlak van de bout, waardoor er een kleine hoeveelheid materiaal wordt weggeslepen voordat de huls wordt beschadigd en de aanpassingen moeilijk zijn. tot slot hebben we gekeken naar de dikte van onze deckken (en andere boards we rijden) en gebruikten deze informatie om een niet-schroefd deel van de bout te specificeren dat de sterkte verhoogt en een soepeler en minder beschadigende interface met de bevestigingsgaten van het deck creëert.

onze hardware wordt geleverd met een inbussleutel en is verkrijgbaar in drie (kleurgecodeerde) maten: 1" (groen), 1.25" (rood), 1.5" (grijs).

HWB125
0819992021608
W-K-23-3-3

Datasheet

Hardware
Bouten en moeren

Questions (0)

No customer questions for the moment.


Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!
Ask a question
hide form

Comments All reviews

Grade
star star star star star
29-11-2017

Amazing bolts!

I've had lots of sets of bolts to fix my trucks. They all ended up worn out after a couple of times I tightened them up, so in the end I ended up buying a new set of bolts periodically... until I bought this ones. I've never been able to tighten my bolts this much, and the fact of being allen-Key helps a lot. Totally worht buying!

Grade
star star star star star
17-01-2016

Stabiel, toch nog heel turny

Stabiel, toch nog heel turny

Grade
star star star star star
28-08-2014

What else?

High grade material, very flat and wide trusshead, allen... Perfect for any fiberglass board, especially Loaded as they are branded "Loaded" ;)

Grade
star star star star star
24-08-2014

again good stuff.

Strong bolts but the main difference is the allen-Key wich is soo much beter then a normal screw-head