Kahuna Big Stick Keiki
  • Kahuna Big Stick Keiki

Kahuna Big Stick Keiki

€ 99,95
Incl. 21% BTW

Beschikbare maten: 1.23m (4') en 1.37m (4'6")

Lengte
Aantal
Op voorraad online en in de winkel

  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis Parkeren

We hebben onze eigen parkeerplaats voor de deur

  Gratis verzending vanaf 75,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 75 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wereldwijde verzending, gratis voor bestellingen van meer dan €300 (Azië €600)

Kahuna Grote stok

Niet alleen zijn Kahuna Big Sticks een geweldige sport voor volwassenen, maar nu ook een ingenieuze manier om kinderen te leren hoe ze mee kunnen doen! Het Hawaiiaanse woord voor kind is "keiki", en Kahuna Creations introduceert de Keiki Big Stick, speciaal ontworpen voor kinderen!

De veiligheid van een kind is de eerste prioriteit, en veel sporten kunnen gevaarlijk zijn voor kinderen, maar nu kunnen kinderen het plezier van longboarden ontdekken met veel minder stress dat ze gewond raken. Kinderen houden van de stabiliteit van het rijden met een grote stok en voelen zich veel meer in controle. Als de kleine keiki's ook meerijden, is longboarden iets leuks dat de hele familie samen kan doen!

De vervangbare Road Grip aan de onderkant van de Kahuna Big Stick is gemaakt van carbon rubber om de beste grip van de weg te halen. De Road Grip is zacht genoeg om een soepele slag mogelijk te maken en is helemaal niet schokkend voor het lichaam. Hij is ook sterk genoeg om een intense rit te doorstaan. Deze contacten kunnen worden losgehaald en gedraaid als er ooit een lekke plek ontstaat. De slijtage van de Road Grip is echter meestal uiterst minimaal, tenzij de rijder voortdurend breekt op steile wegen met de Kahuna Big Stick.

Beschikbare maten:
1.23m (4') en 1.37m (4'6")

Kahuna Big Stick maten:

Om een Kahuna Big Stick op maat te maken, wil je dat het handvat van de stick tussen je kin en de bovenkant van je voorhoofd zit, terwijl je op een longboard staat. Voor de meeste longboards geldt dat de rijder ongeveer 7,5-10,25 cm langer wordt als hij op het longboard staat. Kahuna Creations longboard hoogtes worden vermeld in de beschrijving van elk longboard.

Als een rijder 5'9" of 175,25 cm is als hij op de grond staat en zijn longboard is 7,5 cm hoog, dan zal hij ongeveer 183 cm zijn als hij op het longboard staat. 

0710664076012
P-A-0

Datasheet

{0}

Questions (0)

No customer questions for the moment.


Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!
Ask a question
hide form

Comments All reviews