Kahuna Big Stick Keiki
  • Kahuna Big Stick Keiki

Kahuna Big Stick Keiki

€ 99,95
Incl. BTW

beschikbare maten: 1.23m (4") en 1,37m (4'6")

Lengte
  • 4' / 123 cm
  • 4'6" / 137cm
Aantal
Op voorraad online

  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis verzending vanaf 100,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 100 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wij bieden wereldwijde verzending met UPS, en het is gratis voor bestellingen van meer dan 300 euro

kahuna grote stok

niet alleen zijn kahuna big sticks is een geweldige sport voor volwassenen, maar nu een ingenieuze manier om kinderen te leren hoe ze zich kunnen vermaken! het hawaiiaanse woord voor kind is "keiki", en kahuna creations introduceert de keiki big stick, speciaal ontworpen voor kinderen!

de veiligheid van een kind staat voorop, en veel sporten kunnen gevaarlijk zijn voor kinderen, maar nu kunnen kinderen het plezier van longboarden ontdeckken met veel minder stress over hen die gekwetst raken. kinderen houden van de stabiliteit van het rijden met een grote stok en voelen zich veel meer in controle. met de kleine keiki's die ook mee rijden, is longboarding iets leuks wat de hele familie samen kan doen!

de vervangbare road grip aan de onderzijde van de kahuna big stick is gemaakt van carbonrubber om de beste grip op de weg te krijgen. de road grip is zacht genoeg om een soepele slag mogelijk te maken en is helemaal niet schokkend op het lichaam. het is ook sterk genoeg om intensief te rijden. deze contacten kunnen worden afgeprikt en geroteerd als er ooit vlakke plekken ontstaan. de slijtage van de road grip is echter meestal uiterst gering, tenzij de rijder op steile wegen voortdurend breekt met de kahuna big stick.

beschikbare maten:
1.23m (4") en 1,37m (4'6")

kahuna big stick sizing:

op maat van een kahuna big stick, je wilt het handvat van de stok tussen je kin en de bovenkant van je voorhoofd hebben, terwijl je op een longboard staat.
voor de meeste longboards gaat de ruiter ongeveer 3-4 in of 7,5-10,25 cm hoger terwijl hij op het longboard staat