Buy Independent Trucks

Independent Trucks Lagers en Hardware

Merk

Als je op zoek bent naar trucks die je niet in de steek zullen laten, dan kun je het beste Independent trucks nemen. Independents (of "Indys") worden beschouwd als een van de best draaiende, best grinding en sterkste trucks die men kan kopen. Met elke nieuwe "Stage" van de truck, heeft het bedrijf ervoor gezorgd om nieuwe kenmerken aan de truck te brengen. Independent is altijd aan het innoveren. Hun trucks zijn hol gemaakt om het rijden te vergemakkelijken, en zijn allemaal gemaakt van gesmeed titanium om duurzaamheid te garanderen.

Geschiedenis

Het bedrijf werd opgericht in Santa Cruz, Californië in 1978. De oprichters zijn verbonden met NHS en het team bestond uit Richard Novak, Jay Shiurman, Fausto Vitello en Eric Swenson. Het bedrijf heeft vele jaren van verbetering en verfijning van hun trucks doorgemaakt, beginnend met "Stage 1" en tot waar ze nu zijn met "Stage 11".

Producten

Bij Sickboards vind je een grote keuze aan trucks in verschillende maten en met verschillende attributen. Je kunt er ook alles vinden van kleding tot accessoires, bushings, shock pads, lagers, hardware en funky spullen zoals dekens en meer.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Independent Trucks

Durometer

a a

Truck type

Fits with Deck Width:

more... less

Hardware

Hanger breedte (mm)

Voor

Streetwear

Collabs or Theme

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 142 producten.

Item 1-8 van 142 in totaal item(s)