Real Skateboard, Deck, Kleding, Kopen

Real Skateboard Deck

Real Skateboards is een merk opgericht in 1990 in San Francisco door de beroemde skaters Tommy Guerrero en Jim Thiebaud nadat ze Powell verlieten. Real Skateboards heeft in de loop der jaren een groot pro-rijdersteam ontwikkeld, waaronder Peter Ramondetta, Dennis Busenitz, JT Aultz, Max Schaaf, Keith Hufnagel, Ernie Torres, Chima Ferguson, James Hardy en Ishod Wair.

Real decks zijn gegarandeerd op defecten, maar niet op breuken. Real Skateboards blinkt niet alleen uit met een brede schaal aan producten, maar ook met een enorme productie van skatevideo's die ze uitgebracht hebben. De Real-decks hebben tijdloze graphics en ontwerpen die al vele jaren deel uitmaken van de catalogus. De heavyweight constructie bestaat uit 7-laags esdoorn, dikkere, transversaal gelijmde lagen die het board stijf maken en zorgen voor een langdurige pop.

Echt skaten met een goed doel? Sinds 2010 helpt Real Skateboards een heleboel non-profit projecten en organisaties, zoals kinderziekenhuizen en zelfs ook het Rode Kruis. Dus met Real Skateboards krijg je een mooi board en doe je ook nog eens iets positiefs erbij.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Shop Voor

Streetwear

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 45 producten.

Item 1-16 van 45 in totaal item(s)