Koop Biillabong Kleding bij Sickboards

Billabong Uitverkoop Dames Dress

Billabong werd in 1973 opgericht door surfer en board-shaper Gold Merchant en zijn partner Rena. Hij begon met het maken van Billabong boardshorts thuis, daarna probeerde hij ze te verkopen in lokale surfwinkels. Surfers gemeenschap werd snel verliefd op hen en plukte ze boven andere merken uit.

Wat is een billabong? Het woord Billabong vindt zijn oorsprong in het Wiradjuri woord 'bilaban' dat een kreek betekent die tijdens het regenseizoen loopt. Een andere populaire betekenis van 'billabong' is een 'oase'. Tegenwoordig is Billabong gespecialiseerd in de verkoop van kleding, accessoires, jurken, wetsuits, en hardgoods. Heb je gehoord over het legendarische Billabong Pipe Masters evenement? Deze wedstrijd, gesponsord door Billabong, maakt deel uit van het kampioenschap van de World Surf League, dat al sinds het begin van de jaren '70 jaarlijks plaatsvindt in het mooie Hawaï.

Billabong is een nieuw merk in onze winkel op dit moment, dus je kunt beter nu naar je nieuwe Billabong T-shirts of nieuwe Billabong shorts kijken, voordat het weg is

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Voor

Streetwear

Specials

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 118 producten.

Item 1-8 van 118 in totaal item(s)