Filteren op

Categorieën
more... less
Specials
more... less
Streetwear
more... less
Maat
more... less
Voor
more... less
Kleur
more... less
Price
20 160
Filter

Billabong

Koop Biillabong Kleding bij Sickboards

Billabong werd in 1973 opgericht door surfer en board-shaper Gold Merchant en zijn partner Rena. Hij begon met het maken van Billabong boardshorts thuis, daarna probeerde hij ze te verkopen in lokale surfwinkels. Surfers gemeenschap werd snel verliefd op hen en plukte ze boven andere merken uit.

Wat is een billabong? Het woord Billabong vindt zijn oorsprong in het Wiradjuri woord 'bilaban' dat een kreek betekent die tijdens het regenseizoen loopt. Een andere populaire betekenis van 'billabong' is een 'oase'. Tegenwoordig is Billabong gespecialiseerd in de verkoop van kleding, accessoires, jurken, wetsuits, en hardgoods. Heb je gehoord over het legendarische Billabong Pipe Masters evenement? Deze wedstrijd, gesponsord door Billabong, maakt deel uit van het kampioenschap van de World Surf League, dat al sinds het begin van de jaren '70 jaarlijks plaatsvindt in het mooie Hawaï.

Billabong is een nieuw merk in onze winkel op dit moment, dus je kunt beter nu naar je nieuwe Billabong T-shirts of nieuwe Billabong shorts kijken, voordat het weg is

Read more

Er zijn 53 producten.

Item 1-36 van 53 in totaal item(s)