Koop Volcom Schoenen, Dames, Heren, Kids en Kleding

Billabong Kleding Accessoires

Het merk

Comfortabele en duurzame kleding die ook nog eens zorg draagt voor zijn gemeenschap. Wat kan men zich nog meer wensen? Billabong is een fan favoriet binnen de board wereld en heeft een hoge reputatie voor de kleding die ze verkopen. Ze maken kleding die bedoeld is om lang mee te gaan, maar werken ook op een manier dat bij elke aankoop, de winst naar goede doelen in de wereld gaat. Wat is een Billabong? Het woord Billabong is afkomstig van het Wiradjuri-woord 'bilaban', dat een kreek betekent die tijdens het regenseizoen stroomt. Een andere populaire betekenis van 'billabong' is 'oase'. Tegenwoordig is Billabong gespecialiseerd in de verkoop van kleding, accessoires, jurken, wetsuits en hardgoods.

Geschiedenis

Billabong werd in 1973 opgericht door surfer en board-shaper Gold Merchant en zijn partner Rena. Hij begon met het maken van Billabong boardshorts thuis, waarna hij ze probeerde te verkopen in lokale surfwinkels. De surfers gemeenschap werd er al snel verliefd op en verkoos ze boven andere merken.

Duurzaamheid

Naast het gebruik van goede en duurzame materialen, is Billabong een non-profit, wat betekent dat ze veel programma's financieren om hun gemeenschappen te helpen voorlichten over het milieu. Ze financieren ook andere programma's en organisaties, allemaal in de naam van de wereld een betere plek maken.

Producten

Tassen, rugzakken, hoodies, t-shirts, broeken, petjes. We hebben alles van Billabong dat een je nodig hebt of wenst!

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Shop Voor

Streetwear

more... less

Collab of Thema

Maat

more... less

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 183 producten.

Item 1-32 van 183 in totaal item(s)