Welcome Skateboard Old School Deck

Het merk

Welcome gelooft dat skateboarden een kunstvorm is en als zodanig behandeld moet worden door de mensen die de boards maken waarop jij rijdt. Als deze overtuigingen je aanspreken, ben je Welcome.

Geschiedenis

Welcome is in 2010 ontstaan uit de wens om de steeds kleiner wordende subculturele kant van het skateboarden te omarmen en te promoten. Welcome houdt van skateboarden vanwege de individualiteit en de creativiteit die het altijd heeft voortgebracht. Welcome maakt decks die zich onderscheiden van andere merken, ze maken het verschil in hun sicke graphics. Welcome vindt het belangrijk hoe het board rijdt en ze nemen er de tijd om ervoor te zorgen dat elke shape precies goed is. Welcome vindt dat graphics een betekenis moeten hebben en authentiek moeten zijn. Je skateboard moet je een bepaald gevoel geven als je ernaar kijkt. Het moet moeilijk zijn om er geen blik naar te werpen als je erlangs loopt. Jouw skateboard moet je betoveren.

Team

Welcome gelooft dat een skateboard team geen verzameling moet zijn van de rijders die statistisch of technisch het allerbeste zijn, maar een familie van individuen die je enthousiast maken om op je skateboard te stappen. Het Welcome team is niet samengesteld op basis van wie de media wil promoten of wie ze zouden kunnen betalen. Het Welcome team rijdt voor ze omdat ze dat willen. Het team heeft iets speciaals waardoor je zelf op je skateboard wilt stappen als je ze ziet skaten. De fysieke output van Welcome Skateboards wordt verpersoonlijkt door het diverse skateteam. Met rijders als Ryan Lay, Jordan Sanchez, Daniel Vargas en Nora Vasconcellos, wordt de nadruk gelegd op ieders eigen stijl.

Producten

Sickboards verkoopt Welcome skateboard completes en decks in verschillende breedtes en shapes! Check snel de hele collectie!

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Voor

Streetwear

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 71 producten.

Item 1-8 van 71 in totaal item(s)