Koop Shredlights skateboard verlichting

Shredlights Light Shop Skateboard

Het merk

Shredlights produceert al zeven jaar duurzame, modulaire verlichting met de droom om de meest betrouwbare verlichting op de markt te maken voor omstandigheden waar geen andere verlichting tegen bestand is. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om heldere en betrouwbare verlichting aan je skateboard toe te voegen om nachtelijke ritten veiliger en leuker te maken.

Geschiedenis

Op een donkere nacht in 2013 werd er licht gegeven aan een idee. Net na het verlaten van de winkel op zijn skateboard, werd Drew het slachtoffer van een monsterlijke scheur in het steegje waardoor hij op de grond vloog en zijn net verworven sixpack verbrijzelde. Terwijl hij op de grond lag en de schade controleerde, kwam er een auto van achteren die de kleine holte verlichtte die zijn val veroorzaakte, en hij besefte de noodzaak van koplampen op skateboards. Vanaf dat moment stelde hij een team samen aan de San Diego State University en ging aan de slag met een werkend prototype.

Producten

Op Sickboards bieden we verschillende artikelen aan van Shredlights, klik op een product om meer informatie te krijgen over dit specifieke artikel.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Hardware

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 35 producten.

Item 1-16 van 35 in totaal item(s)