Koop een Landyachtz Longboard bij Sick

Landyachtz Longboard Skateboard Cruiser

Het merk

Landyachtz maakt longboards voor alle soorten gebruikers, het maakt niet uit of je een beginner, danser of professionele downhill skater bent. Landyachtz heeft een longboards dat bij je past. Landyachtz is kwaliteit en staat synoniem voor hoogwaardige longboards. Het bedrijf staat voor innovatie, milieuvriendelijkheid en de hoogste kwaliteit van het hout tot aan de bouten. Het Canadese merk heeft daarom ook hun eigen wiel (Hawgs) en truck (Bear Trucks), voor topkwaliteit. En ze gebruiken een verscheidenheid aan materialen in hun boards, maar de meerderheid is gemaakt van Canadees esdoorn. Ze kiezen de bomen waarvan hun skateboards worden gemaakt met de hand. Ze hebben een grondige kennis ontwikkeld van de vezel structuur, het suikergehalte, de milieuomstandigheden en de oogsttechnieken die bijdragen aan het maken van de best mogelijke longboards.

Geschiedenis

Landyachtz is opgericht in 1997 in de kelder van de Blackcomb Ski Club hut door Tom Edstrand en Mike Perreten om een betere manier van verplaatsen rond de campus te bieden. Maar de producten die eind jaren 90 op de markt waren, waren niet sterk genoeg. Door de steile en kronkelige straten van de stad waren grotere en betere wielen nodig, sterkere en sneller reagerende trucks en boards die bestand waren tegen de constante uitdaging van steeds sneller en harder rijden.

Duurzaamheid

Bovendien zorgt hun duurzaamheidsmissie ervoor dat ze deze waardevolle bron beschermen voor toekomstige generaties en het welzijn van de planeet. Zij geloven dat esdoorn het beste materiaal is voor skateboards. Om iets terug te doen voor het milieu hebben ze besloten dat voor elk skateboard dat zij verkopen, ze een boom planten. En een boom produceert minstens 60 boards. Dus met hun programma ‘One Board One Tree' zal een boom veranderen in minstens 60 nieuwe geplante bomen. Samen maak je verschil!

Producten

Landyachtz staat voor innovatie van een topniveau. Met de hoogwaardige Hollowtech montage, vervangt Landyachtz de overtollige boom voor voorgevormd glasvezel. Dit maakt de boards sterker, duurzamer en lichter, en levert een geweldige pop op! Je kunt de Hollowtech constructie vinden in diverse Landyachtz longboards zoals in de Stratus, super licht dancer board tot hun freestyle/cruise board, zoals de Drop Carve. Wanneer je zoekt naar een kleiner en meer ‘alledaags' longboard, levert Landyachtz ook extra kwaliteit met de populaire Dinghy serie. Deze zijn speels maar geven vertrouwen en stabiliteit. Volgens ons de leukste cruiser op de markt! Landyachtz is super sick, kijk snel naar ons aanbod met kwaliteit longboards! #skateandexplore

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Gebruik

Montage Trucks

Drop in Deck

Kicks

Hardware

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Shop Voor

Streetwear

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 145 producten.

Item 1-32 van 145 in totaal item(s)