Buy Dickies Streetwear, Pants, Jackets & Aparell at Sick

Dickies streetwear staat voor kwaliteit

Het merk

Dickies is al sinds 1922 actief op de kledingmarkt. Het bedrijf werd opgericht door C. N. Williamson en E. E. "Colonel" Dickie in Texas, VS. Het merk Dickies kwam op de markt met werkkleding voor de auto-industrie, horeca, bouw en medische industrie.

Geschiedenis

Hoe kwamen ze in de wereld van het skateboarden terecht? Veel tieners die skaten hadden geen geld toen ze opgroeiden, dus toen ze een goedkope, authentieke, onverwoestbare en stijve pasvorm wilden, werd Dickies de juiste keuze.

Producten

Enkele van de topproducten van Dickies zijn Dickies 874 of Dickies 873 en deze werkbroeken werden door de skate-gemeenschap geadopteerd dankzij hun losse, casual en retro uitstraling. Daardoor werd Dickies werkkleding een soort uniform onder skaters. Het was een enorme stap om skate klanten aan Dickies te binden en Dickies uit te bouwen tot een nog populairder merk.

Dus als u frisse, universele kleding wilt voor elke gelegenheid moet u zeker een paar Dickies overalls, werkbroeken, jassen of hoodies kopen en ze zullen deel uitmaken van uw dagelijkse outfits!

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Shop Voor

Streetwear

more... less

Collab of Thema

Schoenen Maat Heren US

Maat

more... less

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 327 producten.

Item 1-32 van 327 in totaal item(s)