Dickies maakt sinds 1922 deel uit van de kledingmarkt, opgericht door C.N. Williamson en E.E. "Colonel" Dickie in Texas, USA. Het merk Dickies liep de markt op met de verkoop van werkkleding aan de automobielindustrie, de horeca, de bouw en de medische sector.

Hoe zijn ze in de wereld van het skateboarden gekomen? Veel tiener skaters hadden geen geld toen ze opgroeiden, dus toen ze een goedkope wilden, authentic, onverwoestbaar en goeie pasvorm, Dickies werd de juiste keuze. Sommige van Dickies topproducten zijn Dickies 874 of Dickies 873 en deze werkbroek zijn goedgekeurd door de skate gemeenschap dankzij hun losse, nonchalante en retro-uitstraling. Daarom is Dickies werkkleding werd een soort van uniform onder schaatsers. Opvoeding skate klanten aan Dickies was een enorme stap en ontwikkelde Dickies tot een nog populairder merk

Dus als je frisse, universele kleding wilt voor elke gelegenheid moet je zeker wat kopen Dickies overalls, werkbroeken, jassen of hoodies zullen deel uitmaken van uw dagelijkse outfits.

Lees meer

Filteren op

Categorieën
Voor
Streetwear
Specials
Maat
Prijs
Kleur
Filter

Er zijn 293 producten.

Item 1-24 van 293 in totaal item(s)