Koop Birdhouse, Skateboard, Deck

Birdhouse Skateboard Beginner

Het merk

Birdhouse blijft komen met nieuwe ontwikkelingen, boards, prints, designs en zet zich in voor verschillende goede doelen!

Geschiedenis

In 1992, begon Tony Hawk een skateboard bedrijf. Het bedrijf dat oorspronkelijk Birdhouse Projects heette werd opgericht vanuit de premisse dat als je van iets houd je het ondersteund en koestert. Je brengt het beste, meest toegewijde team van skateboarders samen en je doet waar je van houdt… Skaten. En nu 24 jaar later floreert Birdhouse nog steeds met een van de beste teams in de sport, vanuit respect, broederschap, authenticiteit en liefde voor wat ze doen.

Het team

Door de jaren heen heeft het team een aantal van de meest bekende namen in de skateboard wereld als rijders gehad. In het begin stond Tony Hawk aan het hoofd van het team, daarna maakten Jeremy Klein, Steve Berra en Willy Santos deel uit van het team. Ze toerden over de hele wereld, waren te zien in de zeer succesvolle Tony Hawk's Pro Skater Videogames en leverden een aantal van de meest iconische en memorabele video-onderdelen in de skate-geschiedenis in Birdhouse's The End en Feasters.

Birdhouse zal altijd onafscheidelijk zijn van Tony Hawk. Hij wordt gezien als de bekendste en meest succesvolle skater in de wereld, met twaalf World Championship titels, 16 X-games podium plekken, het landen van de eerste 900 en de ontelbare aantal tricks die hij heeft bedacht. Het merk kan te zien zijn bij veel bekende pros. Met Aaron ‘Jaws' Homoki, Ben Raybourn, David Loy, Shawn Hale, Clint Walker, Clive Dixon, Mike Davis, Lizzie Armanto en Elliot Sloan is het Birdhouse team een van de beste en populairste skate teams. Dit blijkt uit de titels ‘King of the Road' van Thrasher's Team-Battle in 2014 en 2015.

Check snel de hele collectie Birdhouse Skateboards.

Lees meer

Filteren op

Categorieën
Board
Decklengte (cm)
cm cm
Deckbreedte (inch)
" "
Specials
Prijs
Kleur
Filter

Er zijn 40 producten.

Item 1-32 van 40 in totaal item(s)