Koop Thrasher, Kleding

Thrasher Shirt Hoodie Flame

Merk

Thrasher is de centrale bron voor wat er gebeurt in de skatewereld. Opgericht door twee skaters, wilden ze een uitlaatklep creëren voor iedereen in de community. Thrasher is niet alleen een bekend magazine en een bron van kennis over het nieuwste binnen de skate scene, maar ze verkopen ook kleding en andere skate accessoires.

Geschiedenis

De twee beste vrienden Fuasto Bitello en Eric Swenson ontmoetten elkaar in de US Army Reserve en kregen een band door hun liefde voor punkmuziek en motorfietsen. Na hun diensttijd behielden ze hun passie voor alles wat buiten de gebaande paden lag en begonnen ze samen te skaten. De twee streefden ernaar een ruimte te creëren waar buitenstaanders en skaters zich konden ontplooien en met elkaar in contact konden komen, en zo ontstond Thrasher Magazine. Sindsdien hebben ze achter vele beroemde slogans gestaan, zoals "Skate and Destroy" en nog veel meer skate-evenementen die tot op de dag van vandaag doorgaan.

Producten

Ben je op zoek om deel te nemen aan de lifestyle die Thrasher is? Zoek dan niet verder! We hebben het allemaal hier! We hebben hun laatste magazines, hun t-shirts, hoodies, kleding, stickers en andere accessoires.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Shop Voor

Streetwear

Collab of Thema

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 194 producten.

Item 1-16 van 194 in totaal item(s)