Creature Skateboard Deck

Het merk

Creature decks zijn vaak uitgevoerd in hun kenmerkende neon groene kleurstelling en zijn vooral populair onder bowl rijders. Draken, slangen, skeletten, zombies en de duivel zelf zijn veel voorkomende thema's. Het uiterlijk heeft vaak iets weg van een jaren 50 sci-fi B-film: de Creature from the Black Lagoon is er natuurlijk al meerdere keren in te zien geweest!

Geschiedenis

Creature is in 1994 opgericht door NHS, de teammanager van SMA, Russ Pope. NHS werd eind jaren negentig gedwongen om het Creature merk tijdelijk te stoppen. Totdat Darren Navarette het bedrijf terugbracht na een korte pauze. Tegenwoordig wordt het merk gerespecteerd en geliefd, duurzaamheid staat centraal bij dit merk.

Team

Creature Fiends is beroemd om zijn enge gedetailleerde graphics maar ook om hun sicke rijders zoals; Milton Martinez, David Gravette en Chris Russel.

Producten

Creature kon natuurlijk niet achterblijven als het gaat om een eigen streetwear lijn. De kledingstukken hebben het karakteristieke logo die op elk item weer naar voren komt. Bij Sickboards verkopen we Creature decks, completes, hoodies, truien, beanies en t-shirts. Check snel onze grote voorraad.

Lees meer

Filteren op

Categorieën

Board

Kicks

Hardware

Decklengte (cm)

cm cm

Deckbreedte (inch)

" "

Shop Voor

Streetwear

Collab of Thema

Maat

Prijs

Kleur

Filter

Er zijn 54 producten.

Item 1-32 van 54 in totaal item(s)